Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 30 noiembrie- 6 decembrie 2019

În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii ce urmează. Principalul eveniment astrologic al săptămânii este reprezentat de intrarea lui Jupiter în zodia Capricornului. 

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 30 noiembrie- 6 decembrie 2019

BERBEC

Berbecii vor fi puși în situația de a-și asuma anumite responsabilități care presupun un grad mai mare de dificultate. Acești nativi sunt hotărâți să se maturizeze, să renunțe la tot ce e ușor și să accepte adevărate provocări. Pot să apară surprize din partea prietenilor sau informații care să le stârnească interesul.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

Taurii simt nevoia de stabilitate, de siguranță și din acest motiv vor sta mult pe gânduri înainte de a lua o decizie, dorind să se asigure că au făcut cea mai bună alegere. Acești nativi trebuie să fie atenți și la prietenii falși, existând riscul ca aceștia să le provoace probleme serioase, totul din invidie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI.

GEMENI

Chiar dacă încă vor întâmpina dificultăți în plan financiar, o parte din problemele Gemenilor cu banii par să se rezolve. Contextul astral le permite acestor nativi să se dezvolte, să se afirme în public și astfel să acumuleze un bagaj mai mare de informații.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI.

RAC

Chiar dacă își doresc să facă o schimbare și indiferent de locul în care va apărea aceasta, Racii trebuie să aibă răbdare. Este de preferat să aștepte cel mai potrivit moment pentru a acționa. Între 30 noiembrie și 3 decembrie pot să apară surprize legate de bani.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI.

LEU

Este o perioadă foarte încărcată pentru Lei. La locul de muncă pot să apară sarcini suplimentare pe care vor fi nevoiți să le rezolve, iar toate aceste lucruri care se suprapun îi vor aduce pe Lei în pragul epuizării. Trebuie să fie foarte atenți la oboseală și la problemele de sănătate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI.

FECIOARĂ

Fecioarele vor fi luate prin surprindere de anumite evenimente care au legătură cu sectorul profesional, dar surpriza nu va fi de fiecare dată una plăcută. Spre finalul săptămânii, acești nativi vor fi nevoiți să facă mai multe demersuri pentru a înlătura obstacolele apărute în calea lor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI.

BALANȚĂ

Balanțele vor întâmpina o serie de obligații morale sau datorii de familie pe care vor fi puși în situația de a le rezolva. În acest context, Balanțele vor primi informații care le vor da certitudinea că au dreptate în anumite situații.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI.

SCORPION

Scorpionii nu sunt dispuși să vorbească deschis despre problemele lor și preferă să păstreze pentru ei aceste detalii. Comportamentul lor poate deveni deranjant pentru ceilalți, iar acești nativi vor fi aspru judecați de cei din jur care vor cataloga acest gest drept o jignire sau o manifestare a neîncrederii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii pot fi puși în situația de a face anumite deplasări, fie în interes de serviciu, fie personal, din dorința de a se destinde. La sfârșitul săptămânii pot să apară momente care să stârnească emoții puternice. Se anunță schimbări importante, iar pe unele dintre ele nu vor putea să le controleze.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI.

CAPRICORN

Surprize în plan financiar pentru Capricorni. În perioada următoare, acești nativi vor fi mult mai sensibili și își vor manifesta emoțiile, ba chiar pot ceda în fața suferinței unei persoane apropiate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

Pe data de 30 noiembrie, Vărsătorii vor descoperi că o serie de lucruri foarte importante se petrec fără știrea lor, iar acest lucru îi enervează, având în vedere că situația îi privește în mod direct. Nativii vor manifesta o stare de nemulțumire și de agitație.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

În acest an, Peștii au taxat dur fiecare greșeală a celor din jur, însă începând de acum, acești nativi vor adopta un comportament mult mai relaxat în ceea ce îi privește pe ceilalți, vor fi mai înțelegători și mult mai toleranți.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI.

Foto: captură libertatea

Citește și:

Ce impact are asupra zodiilor intrarea lui Venus în Capricorn? Se anunță schimbări importante până pe 20 decembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop