Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 ianuarie 2020

În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii ce urmează. Principalele evenimente ale intervalului 11-17 ianuarie sunt reprezentate de intrarea lui Venus în zodia Peștilor, dar și de tranzitul lui Mercur în zodia Vărsătorului.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 ianuarie 2020

BERBEC

Berbecii își vor manifesta dorința de a trăi intens, de a se distra, mai ales persoanele tinere care s-au născut în acest semn zodiacal. Nativii din această zodie care lucrează în zona artistică se vor bucura de succes, reușind să se afirme.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

Cei născuți în zodia Taur vor fi destul de tăcuți în perioada următoare. Acest lucru se va întâmpla fie pentru că Taurii vor considera că nu au prea multe lucruri de spus, fie pentru că nu consideră că este un moment potrivit pentru a purta o discuție. Din acest motiv vor fi mai rezervați la capitolul comunicare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI.

GEMENI

Gemenii se vor concentra pe rezolvarea unor probleme de ordin financiar. Vor încerca să limiteze cheltuielile, după o perioadă în care au făcut investiții substanțiale. Mai mult decât atât, este un moment în care pot să apară conflicte, discuții în care se vor folosi de orice mijloc pentru a-și impune punctul de vedere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI.

RAC

Anumite aspecte legate de sectorul financiar îi nemulțumesc pe Raci, moment în care acești nativi vor simți că trebuie să facă o schimbare. Vor lua atitudine și vor încerca să rezolve cât mai rapid această problemă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI.

LEU

Weekendul începe cu stângul pentru Lei. Cei născuți în această zodie se simt ușor obosiți și nici din punct de vedere al sănătății nu excelează, durerile osoase sau problemele digestive fiind din ce în ce mai deranjante. Lucrurile se vor rezolva pe parcurs, urmând ca acești nativi să se simtă mai bine la începutul săptămânii următoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt destul de rezervate cu privire la anumite persoane din cercul de prieteni care, prin atitudinea lor, le-au trădat încrederea. Pot să apară anumite elemente care să le ajute pe Fecioare să demonstreze că au avut dreptate în legătură cu un anumit lucru.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI.

BALANȚĂ

Balanțele vor avea senzația că indiferent ce fac nu reușesc să își rezolve problemele, iar acest lucru îi frustrează pe acești nativi. Pot avea parte de o întâlnire cu o persoană care ocupă o funcție importantă, ceea ce le va face pe Balanțe să se simtă mult mai bine.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI.

SCORPION

Scorpionii simt că bat pasul pe loc. Persoanele născute în această zodie se vor exprima cu mare dificultate și cu greu vor putea să se ocupe de sarcinile pe care le au de rezolvat.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt îngrijorați cu privire la viitorul lor. Este un moment în care nivelul lor de pregătire sau experiența vor fi decisive în cazul în care își doresc să obțină o anumită funcție.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI.

CAPRICORN

Orgolioși din fire, Capricornii nu vor face niciun pas în spate în scopul rezolvării unui conflict și nici nu vor dori să facă lucruri care ar însemna să renunțe la mândria lor. Vor purta discuții autoritare și vor dori să demonstreze că dreptatea le aparține.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

Starea lor nu este una tocmai bună și din acest motiv, Vărsătorii vor face față cu dificultate unor întâlniri cu persoane importante. Vor fi puși într-o ipostază nu tocmai confortabilă pentru ei.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Peștii au tendința de a face excese din punct de vedere sentimental, devenind mult mai sensibili decât sunt în mod obișnuit. Mai mult decât atât, acești nativi se pot confrunta cu mici probleme cardiace pe care ar fi bine să le trateze cu maximă responsabilitate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI.

Foto: captură libertatea

Citește și:

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Rac?

3 zodii care se îmbogățesc în 2020. Este anul lor de glorie!

Care este vibrația anului 2020? Iată cum ne va influența viața acest aspect!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop