Unghii cu gel sau oja semipermanentă – Principalele tendințe 2023 

Să observi modul în care alții îți admiră manichiura impecabilă, proaspăt făcută cu unghii cu gel, este o plăcere incomparabilă. Nu vei experimenta această fericire cu  oja obișnuită, deoarece rareori durează mai mult de o săptămână. Și, dacă cu îngrijirea adecvată aspectul neîngrijit al unghiilor poate fi evitat, atunci este aproape imposibil să prelungești durata de viață a lacului, fiind necesar să acoperi din nou unghiile. În principiu, nu este nimic complicat. Dar se întâmplă adesea ca lacul de unghii să crape în mijlocul zilei, când nu este posibil să repari aspectul manichiurii. De asemenea, culoarea după câteva zile nu arată atât de proaspătă și strălucitoare. Ajutorul îți vine de la unghii cu gel sau oja semipermanentă.

Spre deosebire de machiajul permanent, care durează câțiva ani, manichiura semipermanentă durează aproximativ trei săptămâni și acest lucru se datorează stratului deosebit de rezistent. Aplicarea este similară cu cea cu unghii cu gel. Însă stratul este mult mai subțire, iar acoperirea arată ca un lac obișnuit. În primul rând, se aplică primul strat, iar unghiile sunt uscate sub lampă. Apoi produsul este acoperit cu culoarea selectată, uscat și ai terminat. Majoritatea producătorilor oferă o paletă destul de mare de culori și nu ar trebui să existe probleme cu selectarea culorii preferate. Apoi nu-ți rămâne decât să admiri timp de trei, patru săptămâni aspectul frumos al manichiurii. 

Oja semipermanentă – Tendințe la modă

Tendințele în manichiură în 2023 au apărut treptat încă din toamna 2022, iar acum este momentul să le studiezi corespunzător. Nu ar trebui să ai nicio îndoială că noul a adus deja și mai multe soluții creative și idei neobișnuite în industria unghiilor. În căutarea tendințelor de manichiură în 2023, poți vedea o mulțime de tehnici și nuanțe repetitive pe care fetele vor să le vadă pe unghiile lor. Tendința fierbinte pentru unghii, este oja semipermanentă strălucitoare care reflectă lumina. La lumina zilei, o manichiură cu oja semipermanentă pare profundă și reținută, iar seara, la lumina lămpilor, este pur și simplu imposibil să-ți iei ochii de la ea. 

Oja semipermanentă este disponibilă în zeci de variante de culoare. Arată grozav cu un design uni, dar funcționează bine și cu un imprimeu care creează o manichiură frumoasă. Sau poți să te concentrezi pe una sau câteva unghii. Desigur că există vești bune pentru iubitoarele de manichiură calmă, aproape imperceptibilă, precum și pentru toate cele care trebuie să respecte codul vestimentar. În acest caz te poți orienta spre gama nud. Din ce în ce mai mult, fetele aleg nu doar culorile roz sau lapte, ci și tonuri cu luciu sporit sau sidef în compoziție. Dacă vrei să dai manichiurii nud la modă mai multă culoare, poți face cel mai ușor un ombre pe baza nuanțelor de roz, bej și lăptos. Dacă preferi un design mic pe câteva unghii, există opțiuni florale și geometrice care se potrivesc cu ușurință în manichiura minimalistă cu ojă semipermanentă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial