Unde e internată acum Mioara Roman. Oana Roman, declarații despre mama ei: „Se deplasează foarte greu. Este în cărucior”

Mioara Roman, care are 82 de ani, are probleme de sănătate. Oana Roman, fiica ei, nu a îngrijit-o acasă, ci a dus-o la diverse centre de recuperare. Acum, după o intervenție chirurgicală, fosta soție a lui Petre Roman e internată într-un centru în Snagov.

Mioara Roman primește îngrijirile necesare, mai ales că nu se mai poate deplasa singură, e în cărucior. „După operație, am internat-o pe mama într-un centru nou de îngrijiri paliative, pentru că se deplasează foarte greu. Este în cărucior, face eforturi mari să meargă, dar îi este foarte greu singură. Acolo unde era ea la azil nu aveau aparatura și nici tratamentele care îi trebuiau ei pentru a se recupera. Acum, mama este la un centru nou nouț pe malul lacului din Snagov.

La două zile după ce s-a deschis acel centru am și băgat-o acolo. Sunt foarte mulțumită de cum e îngrijită! Mama face acolo kinetoterapie, exerciții, bicicletă, mers. Are un program întreg acolo, evoluează încet, încet în fiecare zi.', a declarat Oana Roman, pentru Click!.

mioara-roman-in-carucior-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Oana Roman își vizitează des mama și e îngrijorată de starea ei. „Încerc să fac tot ce pot pentru ca mamei mele să îi fie bine, să fie cât mai bine îngrijită, să fie cât mai liniștită, să fiu lângă ea cât pot. Atunci când merg la ea îi duc prăjituri pentru diabetici pentru că ea nu are voie de zahăr și încerc să variez așa și să îi duc mereu câte ceva bun dar care în același timp nici să nu îi facă rău.

Mama este supărată pentru ceea ce i se întâmplă. Are foarte multe momente în care îmi spune că nu credea că o să ajungă așa, că îi pare rău, că nu mai poate să meargă cum mergea și așa mai departe, dar din păcate ea are și niște degenerări cognitive care din păcate nu pot fi date înapoi. Facem tot posibilul să le ținem cât de mult se poate în loc, dar măcar este super îngrijită, este într-un loc foarte frumos', a declarat Oana Roman, pentru Click!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete