Unde au fugit Andreea Bălan și Victor Cornea. Îndrăgostiții sunt topiți unul după altul în cele mai recente poze

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! Cei doi petrec tot mai mult timp împreună, deși amândoi au programe foarte încărcate! Recent, ei s-au bucurat de o zi în doi, la munte!

Marți, 3 octombrie, Andreea Bălan și Victor Cornea au părăsit Bucureștiul. Cei doi iubiți s-au urcat în mașina cântăreței și au pornit către un loc pe care cântăreața nu îl văzuse niciodată până acum: Transfăgărășan.

Îndrăgostiții s-au bucurat de o escapadă la munte, au făcut poze împreună, s-au filmat, iar artista a și recunoscut că nu a mai ajuns niciodată pe celebrul traseu din România, recunoscut la nivel internațional.

Cu ocazia escapadei, artista și-a și promovat piesa pe care o va lansa în curând: „Azi am fost prima oară în viață mea pe Transfăgărășan și mi-a plăcut tare mult 🤗 Și dacă tot am ajuns aici, am zis să postez refrenul piesei #Copilărie, care se va lansa pe 9 octombrie de ziua Ellei cu un videoclip foarte frumos! Abia aștept să o auziți pe Ella cum cânta 🥰 Până atunci dacă va place, folosiți sunetul și eu va dau repost pe story', a scris artista pe Instagram, marți.

andreea-balan-si-victor-cornea-la-munte-1-8SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Andreea Bălan, declarații despre întâlnirea cu părinții lui Victor Cornea

În ultimul timp, Andreea Bălan s-a deschis tot mai mult față de fani și a lăsat la iveală o latură sensibilă și profundă a personalității sale. Artista este atrasă de spiritualitate, practică meditația și afirmațiile pozitive și vorbește deschis despre aceste obiceiuri care i-au schimbat viața. Timp de doi ani, în perioada când a fost singură, s-a concentrat intens asupra dezvoltării personale și a vindecării. Această călătorie a implicat o serie de practici spirituale care i-au schimbat vibrația și care au contribuit la atragerea dragostei adevărate în viața sa.

Andreea Bălan a mărturisit recent într-un vlog pe canalul său de YouTube că, în timp ce practica meditația pentru a manifesta iubirea mult visată, persoana pe care o vizualiza în mintea sa era chiar Victor Cornea. Această coincidență i-a adus o puternică confirmare atunci când a mers în vizită acasă la părinții lui Victor. Acolo, a observat un detaliu uimitor care a întărit și mai mult convingerea că relația lor are o semnificație specială în planul destinului.

„În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui. Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele medicații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp. Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt’, a spus Andreea Bălan pe YouTube.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete