Un pacient infectat cu Covid-19, internat la „Matei Balș”, s-a aruncat pe geam de la etajul 2!

Un pacient infectat cu Covid-19, internat la „Matei Balș”, s-a aruncat pe geam de la etajul 2!

Noul bilanț alarmant al cazurilor de Covid-19 poate fi extrem de stresant pentru unii oameni. Frica și anxietatea privind propria sănătate, dar și a celor dragi, pot fi copleșitoare în cazul adulților.

Din cauza acestor stări, un pacient cu COVID-19 internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş' s-a aruncat de la fereastra unui salon aflat la etajul 2 al spitalului.

Instituţia a anunțat că în urma impactului, bărbatul de 51 de ani a murit. Medicii de la “Matei Balş” trag semnale de alarmă asupra riscului de depresie la pacienţii infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Într-un comunicat de presă, conducerea Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş' a anunțat tragica întâmplare.

„Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID – 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia.

S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București. Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindromului de depresie asociate COVID-19.

Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS)', se arată în comunicat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro