Un nou scandal în familia regală: Prințul Charles „profund șocat și rănit” de Harry. Declarațiile fiului său ar putea afecta domnia viitorului rege

Prințul Charles și fiul său Harry „abia au vorbit' în ultimele opt luni, iar relațiile dintre ei sunt „la un nivel minim', scrie The Sun. Atacurile personale ale Prințului împotriva tatălui său de la Megxit i-au separat și l-au lăsat pe Charles „profund șocat și rănit', spun sursele.

Lucrurile s-au înrăutățit recent, când Harry a susținut că este îngrijorat cu privire la Mahfouz Marei Mubarak bin Mahfouz, magnatul saudit aflat în centrul unei anchete privind donațiile către organizația de caritate a tatălui său.

Surse spun că Charles, în vârstă de 73 de ani, „păstrează o tăcere demnă' pe fondul temerilor că o disputa publică i-ar putea afecta domnia. Charles a vorbit ultima dată cu fiul său față în față la înmormântarea Ducelui de Edinburgh în urmă cu opt luni.

Se pare că au existat doar câteva conversații telefonice „tensionate' de când Harry și Meghan, în vârstă de 40 de ani, au renunțat la titlurile regale pentru a se muta în SUA. Harry i-a spus lui Oprah Winfrey că „i-au fost tăiate fondurile financiare', în ciuda faptului că tatăl său i-a oferit 2 milioane de lire sterline în anul financiar 2020/21.

Nu s-au întâlnit în iulie, când Harry se afla la Londra pentru dezvelirea statuii mamei sale, Diana, iar Charles încă nu și-a întâlnit nepoata de șase luni, Lilibet. Harry a mai spus în cadrul unui podcast din SUA că s-a mutat în Statele Unite pentru a „rupe ciclul' „durerii' pe care a suferit-o când era copil.

El a spus despre tatăl său: „M-a tratat așa cum a fost tratat', un comentariu văzut ca un atac la adresa reginei și a prințului Philip. Se pare că vor exista noi acuzații în viitoarea autobiografie a lui Harry, după ce s-a aflat că cercetează viața mamei sale, Prințesa Diana, și divorțul ei amar și public cu Charles.

S-a raportat în weekend că Harry a primit o donație de 50.000 de lire sterline pentru organizația sa de caritate Sentebale de la Mahfouz în 2013. Miliardarul Mahfouz a donat ulterior 1,5 milioane de lire sterline Fundației Prințului lui Charles și a primit un CBE onorific luni mai târziu. Comisia de Caritate a deschis o anchetă.

Aceste știri vin după ce mâna dreaptă a Prințului, Michael Fawcett, a demisionat din funcția de director executiv din cauza acuzațiilor de „numerar pentru onoruri'.

Duminică, Harry a declarat că a întrerupt legăturile cu Mahfouz. Într-o declarație incendiară, el a spus că nu a avut nicio implicare în ceea ce el a numit „scandalul CBE'.

„Charles este profund șocat și dezamăgit de cea mai recentă declarație a lui Harry, care l-a aruncat efectiv pe tatăl său sub autobuz. Există temeri că acest episod cu Mahfouz ar putea fi chiar un capitol din autobiografia lui Harry.

Acest atac a fost mai dăunător decât lovitura asupra abilităților parentale ale lui Charles, deoarece aceasta a fost o provocare pentru modul în care își desfășoară afacerile, care este mult mai dăunătoare viitorului rege. Nu există nicio modalitate ca Charles să riposteze și să se apere public, așa că păstrează o tăcere demnă', a declarat un prieten al Prințului de Wales.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete