Un bărbat a cheltuit o avere pentru a arăta la fel ca Britney Spears. Și-a făcut mai multe operații estetice

Un super fan al lui Britney Spears a cheltuit peste 100.000 de lire sterline pentru a semăna cu idolul său. Bryan Ray și-a făcut primele proceduri estetice la vârsta de doar 16 ani.

Bryan Ray, în vârstă de 38 de ani, susține că știa aproape tot ce era de știut despre Britney, în vârstă de 41 de ani, înainte de lansarea cărții sale de memorii, „The Woman in Me'.

Bryan, din Los Angeles, a suferit mai mult de 100 de intervenții pentru a semăna cu vedeta pop, inclusiv o operație la nas, grăsime injectată în obraji, epilare cu laser și botox.

Superfanul a luat cu nerăbdare un exemplar al cărții sincere a lui Britney în momentul în care a apărut – și a plâns și a râs în timp ce a citit-o de la un capăt la altul fără pauză.

Bryan Ray (3)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

În cartea de memorii sunt incluse acuzații bombă despre fostul iubit al lui Britney, Justin Timberlake.

Vedeta pop a susținut că Justin a lăsat-o însărcinată și că a făcut avort pe vremea când se întâlneau la începutul anilor ’90 și amândoi aveau 19 ani.

Britney a susținut că Justin „cu siguranță nu era fericit în legătură cu sarcina” și „era atât de sigur că nu vrea să fie tată”.

Bryan, care conduce o afacere cu marijuana medicinală, a declarat că „nu l-a plăcut niciodată” pe cântăreț. Dar citind părerea lui Britney despre avort în timpul relației lor i-a reafirmat neîncrederea inițială în Justin, în vârstă de 42 de ani – și l-a înfuriat. Bryan a spus că a avut coșmaruri după ce a citit cartea lui Britney.

El a declarat pentru The Sun: „Când am citit partea despre avortul ei, am plâns pentru ea. Am plâns de multe ori pe parcursul citirii poveștii ei. Ea scrie că, dacă ar fi fost după ea, ar fi păstrat copilul. Se pare că Justin Timberlake a luat decizia că ea nu va avea copilul. Așa că mi s-a părut cu adevărat sfâșietor.

Bryan a spus că a fost doar un alt exemplu al faptului că bărbații din viața lui Britney au dezamăgit-o, făcând referire la modul în care tatăl cântăreței și fostul tutore a controlat averea și finanțele ei din 2008 până în 2021.

Captivat de Britney încă de când era mic, Bryan a suferit prima procedură pentru a semăna cu „prințesa muzicii pop” când avea 16 ani.

El își amintește că i-a înmânat dentistului său o selecție de fotografii tipărite de prim-plan ale zâmbetului lui Britney, făcute din toate unghiurile posibile, pentru ca acesta să poată reproduce același zâmbet pe el.

Pentru prețul de 22.000 de lire sterline, Bryan a plecat de la prima sa procedură inspirată de Spears cu fațete proaspete și cu sentimentul că a fost cu un pas mai aproape de a arăta ca ea.

De atunci, Bryan a cheltuit peste 100.000 de lire sterline pentru modificări, inclusiv transferuri de grăsime pentru obraji mai plini, remodelarea frunții, fixarea urechilor și proceduri anti-îmbătrânire.

El a descris-o pe cântăreața „Oops I Did It Again' ca fiind „perfecțiunea” și a spus că ea l-a ajutat să se înțeleagă pe sine.

El a declarat pentru The Sun: „Motivul pentru care am fost atras de Britney Spears atunci când a apărut pe scena muzicală a fost acela că a fost o persoană perfectă.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete