ULTIMA ORĂ: Actorul Ion Dichiseanu este în stare gravă la spital!

ULTIMA ORĂ: Actorul Ion Dichiseanu este în stare gravă la spital!

Ion Dichiseanu a ajuns sâmbătă seara la Spitalul Floreasca în stare foarte gravă. Din cauza nivelului de saturație extrem de mic, marele actor are nevoie de ventilație mecanică pentru a fi ținut în viață.

Medicii au intervenit rapid, însă cu toate acestea nivelul său de oxigen a ajuns la 60. Deși starea sa de sănătate era afectată de vineri, Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, a refuzat internarea.

A doua zi dimineață, actorul s-a simțit din ce în ce mai rău. Testul pentru Covid-19 a fost negativ, însă plămânii actorului prezintă leziuni grave și mai mult de atât, starea generală de sănătate este afectată și de probleme cardiace cu care se confruntă de câțiva ani. La ora actuală, medicii nu se pot pronunța și nu pot oferi mai multe detalii despre stare artistului.

Acum ceva timp, Ion Dichiseanu a căzut de pe un cal în timpul unor filmări. Acesta s-a accidentat grav, având trei coaste fracturate. Pentru a se recupera în urma accidentului, spitalizarea era de 14 zile, însă marele actor al „Generației de Aur' s-a întors pe platoul filmărilor mai devreme.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete