Transformarea spectaculoasă a fiicei lui Sorin Bontea. Miruna studiază în Barcelona

Miruna, fiica lui Sorin Bontea are 21 de ani și studiază în Barcelona la o facultate de prestigiu. Cum s-a transformat fata juratului de la „Chefi la cuțite'.

Sorin Bontea, juratul de la „Chefi la Cuțite', poate spune cu mândrie că are toate motivele să se considere un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Talentatul bucătar se bucură de o familie frumoasă, care îl susține în toate proiectele sale, ceea ce îl face să se simtă norocos din toate punctele de vedere.

Miruna, fiica lui Sorin Bontea (4)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Cu toate acestea, motivul cel mai mare de mândrie pentru el este fiica sa, Miruna. Miruna Bontea a crescut și s-a transformat într-o tânără frumoasă și plină de viață. Fiica lui Sorin Bontea este acum o domnișoară în toată regula și își împărtășește evoluția și pasiunile cu mii de fani pe rețelele de socializare. Cu o prezență activă online, tânăra primește aprecieri de la admiratori pentru stilul ei unic și carisma sa.

Cu toate acestea, puțini știu că Miruna Bontea a ales să urmeze studiile într-un mediu internațional, mai precis în Barcelona. Sorin Bontea a dezvăluit în trecut că fiica sa a învățat spaniola încă din clasele primare și că este pasionată de design. Așa că, în afară de frumusețea sa naturală, Miruna este și o tânără talentată și pasionată de artă și design. Un an de școlarizare la IED, în Barcelona, începe de la 15.800 de euro.

„Ea a aplicat la două facultăți, în Milano și Barcelona, e aceeași facultate. A vrut la Barcelona Tikitaka. A zis că îi place mai mult Barcelona. Face niște desene drăguțele', a dezvăluit Sorin Bontea.

Juratul de la „Chefi la cuțite' are toate motivele să se simtă un bărbat împlinit, având nu doar o carieră de succes, ci și o fiică minunată care îi urmează pasiunea și se dezvoltă într-un mod impresionant în străinătate.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete