Transformă-ți unghiile în manichiuri moderne, cu produse unghii cu gel

Dorința de a-și admira pe furiș mâinile sunt sentimente familiare fiecărei fete care părăsește salonul după o manichiură. Un design interesant pentru manichiura cu unghii cu gel va sublinia și completa imaginea specială a proprietarei sale. Materialele moderne transformă unghiile într-o operă de artă. Unghiile cu gel nu pierd teren, deoarece sunt o alegere reală. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece face posibilă realizarea aproape a oricărei fantezii. Orice culoare de unghii cu gel arată elegant și fermecător. În primăvară, fetele tind să aleagă nuanțe blânde, luminoase și deschise, care lipseau atât de mult în timpul iernii reci și întunecate. Vara, odată cu debutul sărbătorilor, este permisă desprinderea și aplicarea celor mai strălucitoare și mai bogate culori, deoarece codul vestimentar de birou încetează să dicteze regulile. Unghiile cu gel neon și ușoare, până la alb arată bine pe mâinile bronzate. Iarna și toamna, culorile devin reținute, supunând tonului hainelor și stărilor de spirit ale anotimpurilor.

Unghii cu gel – Opțiuni preferate de tine

Îți poți decora mâinile cu o manichiură monofonică în multe feluri. Fiecare fată va găsi o opțiune pe gustul ei. Varietatea de culori, textura interesantă și forma unică a unghiilor cu gel fac fiecare manichiură să devină unică. Strălucirea mată discretă va decora și va pune în valoare orice culoare de bază, iar dacă vrei soluții mai îndrăznețe, atunci alege o manichiură cu unghii cu gel oglindă strălucitoare și bucură-te de efectul original.

Una sau două unghii decorate au devenit deja clasice ale acestei tendințe. Dar toate unghiile, decorate cu o strălucire de oglindă, arată bine. Pentru iubitoarele de unghii mate, există și o veste bună: această manichiură ocupă poziții de top. Conform observațiilor maeștrilor, o manichiură mată arată proaspătă mai mult timp, zgârieturile și crăpăturile nu sunt vizibile pe ea și, de asemenea, nu devin plictisitoare la fel de repede ca manichiura strălucitoare.

De unde să cumperi produse unghii cu gel ieftine

Strasurile, mici și mari, singure, cu model sau care acoperă întreaga unghie sunt, de asemenea, foarte cerute. Este alegerea perfectă pentru un look de seară luxos. Arată deosebit de bine pe fundalul nuanțelor profunde de vişiniu, negru, verde. În lumină artificială, irizațiile și jocul lor de strălucire îți vor decora mâinile nu mai puțin decât bijuteriile reale. O nișă considerabilă este ocupată de pictura artistică, desene și monograme, degrade și modele grafice. Este dificil să găsești o manichiuristă care să picteze profund pe unghii, dar o astfel de pictură în miniatură arată incredibil de impresionantă. 

Monogramele evocă gânduri despre epoca victoriană, baluri luxoase și doamne sofisticate. Grafica clară, dimpotrivă, arată ultra-modernă și tinerească. Din fericire, în manichiura modernă nu există design clar și reguli stricte pentru combinațiile de culori. Singura regulă în crearea unei manichiuri moderne este să cumperi produse unghii cu gel ieftine din magazinul online everin.ro. Prețul este cât se poate de mic, iar alegerea ta nu poate fi greșită, principalul lucru este să îți placă.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial