Tragedie în Suceava! Un copil de un an și patru luni a decedat după ce s-a jucat cu un balon

Copiii mici sunt mai predispuși să fie răniți atunci când nu sunt pe deplin supravegheați de adulți. Din nefericire, unele accidentări duc la deces, așa cum s-a întâmplat și în cazul unei familii din comuna Hănțești, județul Suceava.

O familie din Suceava și-a pierdut micuțul în vârstă de un an și patru luni după ce s-a înecat cu un balon. Părinții au fost destul de aproape atunci când nefericitul incident s-a întâmplat și au încercat să scoată balonul, însă acesta s-a rupt și o bucată a rămas blocată în gâtul copilului.

Micuțul se juca cu balonul, iar când acesta l-a înghițit, frații mai mari s-au speriat și i-au anunțat pe părinți care se aflau în apropierea casei. După încercarea nereușită de a scoate întregul obiect, adulții au mers la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean.

Bebelușul a suferit un stop cardio-respirator, însă după resuscitare, starea sa a fost stabilă și medicii de la spitalul județean au decis să-l transfere la Iași, la Spitalul de copii „Sf. Maria'. Pe drum, copilul a intrat în al doilea stop cardio-respirator și în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, nu s-a mai putut face nimic, scrie obiectivdesuceava.ro.

Poliția, DGASPC, dar și medicii trag un semnal de alarmă în ceea ce privește supravegherea copiilor. Din nefericire, mulți dintre părinți conștientizează importanța atenției necesare asupra micuților abia în momentul în care ajung la camera de gardă. De la începutul lunii noiembrie mai mult de zece copii au ajuns la camera de gardă din cauza unor incidente care, în prezența părinților, s-ar fi putut evita.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri