Tragedie în lumea filmului: Actrița Lisa Banes a murit la 65 de ani

Tragedie în lumea filmului: Actrița Lisa Banes a murit la 65 de ani

Actrița din filmele Gone Girl și Cocktail, Lisa Banes, a murit la zece zile după ce a fost lovită de un scuter în New York.

Lisa Banes, în vârstă de 65 de ani, din Los Angeles, se afla în drum spre soția sa pentru a lua cina în Upper West Side. Celebra vedetă a suferit un traumatism cerebral și a fost în stare critică la spitalul Mount Sinai Morningside.

Confirmând moartea lui Banes, un reprezentant al acesteia a declarat pentru Entertainment Tonight: „Suntem îndurerați de tragica pierdere a Lisei. A fost o femeie cu un mare spirit, bunătate și generozitate și dedicată muncii sale, fie pe scenă, fie în fața unui aparat de fotografiat și cu atât mai mult soției, familiei și prietenilor. Am fost binecuvântați că am avut-o în viața noastră.'

Potrivit New York Daily News, șoferul scuterului a aprins o lumină roșie atunci când a lovit-o, indicând că Banes avea dreptul de trecere la traversarea străzii. Aceasta traversa bulevardul Amsterdam lângă Lincoln Center din Upper West Side, iar scuteristul nu a oprit.

Vedeta de televiziune și film, care locuiește în Los Angeles, vizitase NYC pentru prima dată de la pandemie. Kranhold, fost scriitor al Wall Street Journal, a lansat săptămâna trecută un apel urgent pentru ca publicul să prezinte orice informație despre conducătorul scuterului.

Născută în Ohio și crescută în Colorado, Banes a participat la Julliard la New York, renumită în lume ca școală de arte, înainte de a lansa o carieră prolifică de actorie. Lisa Banes a apărut în film, televiziune și teatru. În 1981, a câștigat premiul World Theatre pentru interpretarea sa în rolul lui Alison Porter în „Dont Look Back in Anger’ și a fost nominalizată la premiul Drama Desk Award pentru cea mai bună actriță într-o piesă pentru munca sa din „Isnt It Romantic?' în 1984. Banes a deținut, de asemenea, roluri recurente în „Regele reginelor’, „Six Feet Under’, „Nashville’ și „Royal Pains’. A jucat în rolul lui Bonnie în „Cocktail’ din 1988 și a interpretat-o ​​pe mama Amy Elliott a lui Rosamund Pike în „Gone Girl’ din 2014.

S-a căsătorit cu Kranhold într-un cadru intim în urmă cu aproximativ patru ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete