Tot ce trebuie să știi despre medicamentul Nurofen

Dureri? Febră? Menstruație dureroasă? Dureri de cap? Răceală? Ibuprofenul conținut de medicamentele din gama Nurofen te va ajuta să calmezi aceste simptome. Însă care este cel mai potrivit, pe care ar trebui să îl alegi?

În câțiva ani doar, au apărut numeroase medicamente pentru raceala si gripa, inclusiv producătorul Nurofen și-a mărit gama de medicamente astfel încât ne este destul de greu să facem alegerea potrivită. Iată câteva piste pentru a te ghida în alegerea ta.

Nurofenul de bază

Este esențial în oricare trusă de farmacie. Nurofen face acum parte din limbajul de bază și se declină în două dozaje diferite: 200mg sau 400mg. Este un aliat de preț pentru calmarea durerilor și pentru scăderea febrei.

Nurofen cu acțiune rapidă

Atunci când Ibrupofenul este combinat cu lizina (acid aminat), solubilitatea sa crește în apă în raport cu formula simplă. Drept urmare, formula de sare de lizină a ibuprofenului este mai repede absorbită de către organism. Această formulă este regăsită și în NurofenForte (200 sau 400mg). Nurofen Forte spre exemplu calmează în mod eficient un spectru larg de dureri acute, acțiunea sa este deosebit de rapidă. Nurofen Forte țintește pur și simplu sursa durerii și o elimină. O singură doză are o acțiune inflamatoare, analgezică timp îndelungat. Aastfel, dacă durerile de dinți te chinuie, până ajungi la medicul dentist, ia un Nurofen Forte.

Nurofen răceală și gripă

Toate produsele din gama Nurofen conțin Ibuprofen. Un singur medicament asociază această moleculă pseudoefedrinei: Nurofen răceală și gripă. Este un medicament indicat în tratarea simptomelor de răceală și gripă. Se ia o pastilă o dată la șase ore, fără să se depășească 4 pastile pe zi.

Nurofen pentru copii

Special formulată pentru copii, prezentarea în suspensie de băut permite administrarea Ibuprofenului copiilor mai mici cu ajutorul unei pipete graduate, în funcție de greutatea copilului.

Ce trebuie să știi înainte de administrarea Nurofenului

Produsele din gama Nurofen conțin Ibuprofen, un anti-inflamator non steroidian. Este în principal indicat pentru tratarea durerilor musculare, durerilor de cap, durerilor cauzate de menstruație la femei sau pentru a diminua febra în alternanță cu paracetamol.

Posologia variază în funcție de vârstă și în funcție de greutate, la copii în special însă rămâne cuprinsă între 200-400mg, de trei ori pe zi, după mese.

Nu se recomandă administrarea Nurofenului la persoanele care suferă de ulcer gastroduodenal în evoluție, de o insuficiență hepatică, renală sau cardiacă severă. În plus, nici femeile însărcinate sau cele care alăptează nu ar trebui să îl folosească.

Nurofen este la ora actuală cel mai vândut analgezic fără prescripție medicală de la noi din țară.

Trebuie să știi că toate medicamentele din gama Nurofen le poți găsi pe BiscuitPharma, nu doar medicamente, ci inclusiv mancare pentru copii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial