TJ Miles, adevărul despre relația cu Alexandra Duli de la „Survivor România”: „Mi-a plăcut de ea”

TJ Miles spune adevărul despre relația cu Alexandra Duli, după ce a fost eliminat de la „Survivor România'. Fostul concurent recunoaște că aceasta i-a atras atenția în jungla din Republica Dominicană.

După ce a părăsit competiția, TJ Miles a spus adevărul despre relația cu Alexandra Duli. El spune că i-a plăcut de colega lui și că a văzut-o așa cum este ea.

,,O cunosc foarte bine pe Alexandra Duli de când stăteam în junglă, ea fără machiaj, fără confortul de-acasă, fără să se îmbrace frumos, fără să arate cea mai frumoasă parte a ei așa cum ar arăta-o când ai ieși cu ea în oraș.

Am văzut-o dormind pe jos, lângă mine, în baracă. Am văzut-o înfometată, ca mine. Am văzut-o pe traseu, am văzut-o fără să facă duș, am văzut-o în modul ei organic, natural și mi-a plăcut de ea. Nu pot să spun că nu-mi place de ea sau că mi se pare că nu ar fi de mine, dar nu știu dacă este o fată pentru o relație acum, în momentul acesta, deoarece nu a fost să fie încă”, a declarat TJ pentru Fanatik.

TJ-Miles-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În acest moment, TJ Miles nu este pregătit pentru o relație, însă pe viitor nu ar spune nu unei povești de dragoste cu colega lui de la „Survivor România'.

,,Tot ce pot să spun este că, dacă ar fi să fie vreodată o relație între mine și Alexandra Duli, o să se întâmple, organic, o selecție naturală, o să se întâmple pur și simplu după ce ne-am cunoaște în viața reală și am evolua împreună, dacă ar fi să rămânem împreună.

Însă, eu sunt deschis, sunt un om care nu zice ,,Nu' fără să vadă și să afle, și las lucrurile să vină de la sine. Dacă vreodată va fi o relație între mine și Alexandra Duli, o să vină organic.”, a mai adăugat TJ.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete