„Te cunosc de undeva”, schimbări pe ultima sută de metri la masa juriului

Cel de-al 17-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva' se difuzează pe micile ecrane, iar telespectatorii au parte în serile de sâmbătă de un adevărat spectacol al transformărilor.

Acest sezon a fost plin de schimbări. Pepe s-a alăturat echipei în calitate de prezentator, acesta fiind împreună cu Alina Pușcaș gazdele emisiunii.

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine. După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui’ personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală' , a mărturisit Pepe când au început filmările.

Recent, s-a aflat că și masa juriului a suferit mici modificări. În urmă cu puțin timp, finala a fost filmată și deli s-a dorit terminarea emisiunii înainte de a pleca Andreea Bălan în „America Express', ei bine, nu au reușit. Astfel că, în locul ei producătorii l-au adus pe Mihai Petre, scrie Substantial.

Maria Buză și Paula Chirilă, Alexia Talavutis și Dima Trofin, Ionuț Rusu și Anisia Gafton, Florin Ristei și Ilona Brezoianu, Emi şi Cuza, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ana şi Monica Odagiu sunt cei care fac în fiecare ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva' un adevărat show, transformările lor fiind de-a dreptul spectaculoase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete