Taraful Viorel Bogateanu, o primăvară 2020 plină de evenimente muzicale

Taraful Viorel Bogateanu, deja cunoscut pentru muzica de calitate pe care o presteaza, se bucura de o ascensiune fulminanta in industria de profil.

Inca de la inceputul anului 2020, membrii Tarafului au fost contractati pentru toate evenimentele speciale ale primaverii – Ziua Indragostitilor, 1 Martie, 8 Martie – ocazii cu care vor sustine concerte la Poiana Brasov si Bucuresti . Totodata, pe 22 martie 2020 vor participa, alaturi de Nelu Ploiesteanu, Fane Dumitrache, Neluta Neagu, Cornelia Catanga, Ionel Tudorache la un mega concert pe scena BERARIAI H, in fata a 2.000 de spectactori.

“Dorim sa va informam ca vom sustine un microrecital special, in data de 01 mai 2020, la Festivalul de Muzica usoara Mamaia 2020, festival reluat dupa 8 ani de pauza. Va fi un moment artistic de mare valoare nationala, la care vor participa nume sonore ale muzicii romanesti, alaturi de liderul si solistului tarafului, Viorel Bogateanu.”

Momentele artistice create de Taraful Viorel Bogateanu sunt unice, acestia garantand un show 100% live la toate evenimentele muzicale la care sunt prezenti, fiind totodata unicul taraf din Romania care ofera gratuit luna de miere la Paris, tuturor mireselor care ii contracteaza la nunti.

Cei interesati pot contacta Taraful la numarul de telefon 0738740222, www.viorelbogateanu.com, facebook Taraful Viorel Bogateanu. Pentru evenimente perfecte, va recomandam Taraful Viorel Bogateanu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial