Taraful Viorel Bogăteanu – concert senzațional de Paști, la Poiana Brașov

Taraful Viorel Bogateanu va invita in data de 19 aprilie 2020, la HOTEL RIZZO BOUTIQUE & SPA 4* din POIANA BRASOV, pentru a participa la concertul special de PASTI, 100 % LIVE. Va fi un eveniment special, desfasurat pe toata durata pranzului si a cinei pascale, la care vor participa 200 persoane, iar atmosfera va fi intretinuta de solistul si liderul tarafului Viorel Bogateanu, plus inca un artist surpriza.

Pentru informatii referitoare la eveniment, puteti contacta organizatorul – agentia de turism VIP Business Voyage, www.vipvoyage.ro, telefon 0744173909, Andreea Sandu.

Totodata, in data de 22 martie 2020, Taraful Viorel Bogateanu va asteapta incepand cu ora 19.00, alaturi de Nelu Ploiesteanu, Fane Dumitrache, Neluta Neagu, Cornelia Catanga, Ionel Tudorache la un MEGAconcert, pe scena BERARIEI H, cu peste 2000 de spectactori. Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de 5 martie 2020.

Pentru EVENIMENTE SPECIALE: nunta, botez, aniversare, corporate party, puteti contacta Taraful la numarul de telefon 0738740222, www.viorelbogateanu.com, facebook Taraful Viorel Bogateanu. TARIFELE PERCEPUTE SUNT MINIME, ATMOSFERA SHOW 100 %  LIVE !

Pentru evenimente perfecte, va recomandam TARAFUL VIOREL BOGATEANU !

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial