Taraful Viorel Bogateanu, alaturi de Dinu si Deea Maxer, formula perfecta  pentru evenimentele festive ale anului 2021 (P)

Taraful Viorel Bogateanu, alaturi de Dinu si Deea Maxer, formula perfecta  pentru evenimentele festive ale anului 2021 (P)
Taraful Viorel Bogateanu a demarat un mega-proiect, alaturi de celebrii Dinu si Deea Maxer, pentru nuntile anului 2021, dar nu numai.
Noua formula asigura un program muzical complet, incepand cu prezentarea evenimentului, cafe concert, program de cover-uri, muzica orientala si program de dans, muzica populara, folclor autentic si modern, muzica lautareasca veche, program virtuozitate vioara si tambal. Nu in ultimul rand, senzatia evenimentelor, program cu doua acordeoane simultan, sustinut de Viorel Bogateanu si Dinu Maxer.
In cursul saptamanii 8-14 februarue, echipa va lansa melodii-surpriza, dand startul programarilor pentru evenimentele festive ale anului 2021, cu discount special de lansare.
Taraful Bogateanu este singurul taraf din Romania care asigura luna de miere gratis, la Paris, pentru toti mirii care aleg sa contracteze taraful, pentru cel mai important eveniment din viata lor.
Important de stiut – tarifele pachetelor artistice sunt adaptate bugetelor clientilor.
Taraful Viorel Bogateanu va asteapta cu drag la Poiana Brasov, pe 2 Mai 2021, la Hotel Rizzo Boutique and Spa 4*, sa petreceti Sarbatorile Pascale pe ritmurile Tarafului Viorel Bogateanu, impreuna cu Deea si Dinu Maxer.

Persoanele interesate de oferta pentru evenimentele anului 2021, pot suna la telefon 0738.740.222 – Viorel Bogateanu.
Facebook: Taraful Viorel Bogateanu
www.viorelbogateanu.com
YouTube: Viorel Bogateanu
Email: [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial