Tânăra din imagine și-a făcut poza în 2012, dar abia acum și-a dat seama cine era bărbatul din spatele ei: „Încă tremur când mă uit la asta”

Vorbim despre destin! O creatoare de conținut născută în Malaezia a devenit virală pentru că a povestit cum și-a zărit soțul în fundalul unui selfie pe care și l-a făcut cu ani înainte de a se cunoaște.

Jenn Chia a fost uimită să își descopere partenerul în imaginea realizată în octombrie 2012 – cu aproximativ 11 ani înainte ca cei doi să se căsătorească și cu doi ani înainte de a se conecta pentru prima dată, relatează Jam Press.

„Încă tremur când mă uit la asta', a scris Chia, în vârstă de 32 de ani, pe Instagram, în decembrie, ca legendă la fotografia din 2012, care o arăta la o cafenea din teatru, ținând un pahar în mână.

În fundal se află soțul ei, Jon Liddell, în vârstă de 33 de ani, un cântăreț și compozitor crescut în Malaezia, care pare să aștepte la coadă la casa de bilete.

Ea a precizat că cei doi s-au cunoscut oficial în decembrie 2014 și se vor căsători în august 2023.

„Ne-am întâlnit la momentul potrivit”, a scris Chia în postarea care a atras 452.000 de aprecieri până duminică.

„Dacă ar fi fost înainte, nu cred că relația ar fi durat”, a continuat Chia. „Eram un monstru narcisist, inconștient și naiv”.

Ea a adăugat: „Mi-a luat un an de călătorii și de singurătate pentru a reflecta și a-mi da seama de propriile greșeli. Atunci ne-am întâlnit.'

Chia este un YouTuber care se laudă cu peste 90.000 de abonați. Înainte de a învăța singură videografia, Chia a compus muzică și a cântat la nivel profesionist la festivaluri, nunți și evenimente corporative.

Jenn Chia (4)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Născut în Marea Britanie, Liddell este cunoscut pentru cover-urile pe care le postează pe YouTube și pentru muzica sa originală, inclusiv piesele “Here For You” și “The One I’m Thinking Of”. Fanilor de pe Instagram ai lui Chia nu le-a venit să creadă că a avut o întâlnire întâmplătoare la limită.

„Teoria șirului invizibil!!!!”, a exclamat un urmăritor, referindu-se la folclorul care spune că două suflete pereche care sunt destinate să se întâlnească sunt conectate printr-un fir invizibil.

Pe TikTok, termenul este folosit pentru a descrie persoanele care și-au întâlnit sufletul pereche cu mult înainte de a-și da seama.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete