Survivor România 2022, tensiuni în echipa Faimoșilor: „Ține de respect și bun simț”

Duminică, 16 ianuarie, a fost prima ediție a emisiunii mult așteptate difuzate de această dată de Pro TV, „Survivor România 2022'. Noul sezon a început în forță, iar recompensa a fost una pe măsură. Concurenții câștigători ai primului joc de pe traseu au primit unelte și accesorii pentru a-și construi cu ușurință un acoperiș deasupra capului.

Scorul a fost foarte strâns, deși la un moment dat părea că echipa Faimoșilor va câștiga, Războinicii au venit tare din spate și au reușit să câștige recompensa serii. Din nefericire, acest lucru a adus o doză de frustrare în rândul vedetelor de la echipa roșie, motiv pentru care au apărut câteva conflicte.

Cei 12 concurenți de la echipa Faimoșilor a emisiunii „Survivor România 2022' nu s-au putut odihni deloc în prima noapte petrecută pe insulă, însă Cătălin Zmărăndescu a fost extrem de matinal și s-a apucat de treabă. La polul opus, Roxana Ciuhulescu și-ar fi dorit să mai doarmă. De asemenea, aceasta le-a spus colegilor ce au împiedicat-o să se odihnească în condițiile date și ce a deranjat-o la aceștia.

Roxana Ciuhulescu: „Nu-l interesează'
Cătălin Zmărăndescu: „Nu putem să dormim toți până la ultimul. Ne-am trezit că avem treabă aici, jos'
Roxana Ciuhulescu: Nu putem, dar nici așa, la șase dimineața, serios, că unii am făcut noapte albă.
Cătălin Zmărăndescu: „Băi, Roxana…'

Laura Giurcanu a confirmat faptul că tensiunile au apărut pe fondul oboselii și a condițiilor precare din camp.

„În prima parte a zilei au fost într-adevăr niște tensiuni. Unii voiau să mai doarmă, iar soarele abia răsărise. Am avut o noapte dificilă. Am dormit fără căldură, fără lumină, fără nimic', a declarat Laura Giurcanu.

Roxana Ciuhulescu i-a atras atenția Andreei Tonciu că este foarte vocală, iar aceasta din urmă i-a spus lui TJ Miles că sforăie extrem de zgomotos.

Andreea Tonciu: „Sforăi rău, big blană'.
Roxana Ciuhulescu: „Andreea…'
Andreea Tonciu: „Suntem toți într-un colectiv și nu putem să tăcem că…'
Roxana Ciuhulescu: „Nu, dar puteți să vorbiți mai încet că restul dormim. Ține comunitate și de bun simț și de respect față de ceilalți'

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete