Sunt legale camerele spion?

Toata lumea a auzit de camerele de luat vederi montate în locuință pentru supravegherea copiilor sau a bunurilor atunci când proprietarii lipsesc. În ultimii ani, aproape fiecare locuință este dotată cu un astfel de echipament menit să ofere siguranță și liniște. Deși mulți oameni s-au întrebat de legalitatea utilizarii acestor camere, trebuie menționat că montarea lor este perfect legală atât timp cand imaginile sunt înregistrate în interiorul propriei locuințe.

Cât de eficient se poate monitoriza un spațiu? 

Achiziționarea unor camere spion în cazul copiilor lăsați acasă cu bone este o investiție mai mult decât necesară. Din păcate, copiii sunt predispuși unor forme de abuzuri și fiind mult prea mici, nu vor putea să comunice exact cu membrii familiei, pentru a le putea povesti ce se întâmplă. Cu siguranță, părinții se vor simți mult mai liniștiți dacă pot vedea cu exactitate, în orice moment, ce se întâmplă în casa lor, cum se comportă bona cu copilul, dacă își face sau nu datoria.

Pentru a nu ieși în evidență, camerele pot fi montate în stații de încărcare, în ceasuri de cameră, în boxe sau mascate în senzorul de lumină, de fum. Acestea sunt atât de mici încât sunt trecute ușor cu vederea fără a stârni nici cea mai mică suspiciune. Echipamentele sunt foarte simplu de activat, indiferent de varianta aleasă, acestea vin împreuna cu un manual de utilizare, o stație de încărcare și un alimentator.

Camerele pot fi accesate de la distanță, printr-un singur click cu ajutorul telefonului mobil. În plus, au și posibilitatea de înregistrare audio – video pentru părinții care vor să urmărească de aproape fiecare mișcare. Camerele au o rezoluție bună astfel că imaginea redată este cât se poate de clară. În plus, sunt prevăzute și cu un senzor de mișcare, acesta declanșându-se atunci când simte mișcare în jur.

A-ți lăsa copilul pe mâna unui străin este o sarcină dificilă, iar camerele de genul acesta vin în ajutorul tuturor membrilor unei familii. Pe o singură cameră se pot conecta mai multe persoane ceea ce înseamnă că ambii părinți sau chiar și bunicii îl pot verifica pe cel mic. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial