Sue Ellen din Dallas la 80 de ani. Cum arată actrița Linda Gray?

Sue Ellen din Dallas la 80 de ani. Cum arată actrița Linda Gray?

Cine nu-și mai aduce aminte de frumoasa Sue Ellen din Dallas. Era soția alcoolică a demonicului J.R. Ewing, femeia care îi cucerea pe toți cei care o cunoșteau.

Pare-se că farmecul personajului a fost perfect copiat din personalitatea actriței care a interpretat personajul Sue Ellen, fapt demonstrat de toate aparițiile publice ale actriței Linda Gray. Zilele trecute, actrița care curând va împlini 80 de ani a fost fotografiată pe covorul roșu al galei Monte-Carlo Television Festival.

La cei 80 de ani pe care-i pomeneam mai sus, Linda etalează o siluetă perfectă, o atitudine de divă și un tonus de zile mari. Actrița pare să fi descoperit elixirul tinereții și în ciuda vârstei sale este plină de energie și la fel de frumoasă ca pe vremea când juca în serialul care a consacrat-o.

Linda Grey a venit la evenimentul din Monte Carlo la brațul colegului, Patrick Duffy, de care pare-se că s-a apropiat foarte tare după ce acesta a rămas văduv. La un moment dat, chiar se specula că ar fi mai mult decât o poveste frumoasă de prietenie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete