Succes pentru Pavel Bartoș. Actorul a făcut marele anunț: „O fac pentru că acum este momentul”

Pavel Bartoș prezintă „One man aproape show!' Un spectacol după un scenariu scris de actor, care cuprinde în cea mai mare parte elemente autobiografice, tratate cu mult umor… poate prea mult umor, în care autoironia și sinceritatea sunt la ele acasă. Acestea, întrepătrunse puternic cu emoția, dau naștere unui spectacol în care oricine se poate regăsi.

Este un spectacol despre decizii bune sau rele, despre greșeli sau negreșeli, despre iubire în toate formele ei și viață pur și simplu, iar mesajul este unul foarte clar: viața trebuie și merită trăită din plin!

„E un spectacol la care țin foarte mult și care mi-aș fi dorit să aibă premiera acum 2 ani, înainte de pandemie, dar ea a venit brutal peste noi și nu puteam să mă bucur de el pe deplin cu un public restrâns în sală. Am așteptat clipa în care pot să am 100% spectatori în sală și iată că ea a venit.

Este un spectacol despre viață, optimist, sincer, poate prea sincer, în care îmi pun sufletul pe tavă și mă dezvălui în fața oamenilor cum n-am făcut-o niciodată până acum. O fac pentru că acum este momentul. Mesajul este foarte clar: viața e frumoasă, avem una singură, și merită trăită din plin. Acest spectacol vine într-un punct al carierei și al vieții mele în care cred că mă definește și cu atât mai mult țin la el. Punerea în scenă va avea puternice accente de umor și autoironie', a spus Pavel Bartoș.

Premiera „One man aproape show' va avea loc pe 18, 19 noiembrie și 4 decembrie, la teatrul Odeon, în București.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete