Ștefan Stan, primele declarații după ce s-a spus că a divorțat. Soția lui s-a mutat în Germania cu fetițele

Simona, soția lui Ștefan Stan, s-a mutat de jumătate de an în Germania alături de cele două fetițe. Artistul face primele declarații după ce s-a zvonit că a divorțat.

Soția cântărețului a luat decizia de a se muta împreună cu cele două fiice ale sale în Germania, iar el să rămână și să își continue treaba în România. Ștefan Stan este nevoit să facă naveta pentru a petrece timp alături de familia lui.

„Eu sunt în Germania acum, la fete. Mă întorc în țară de Moș Nicolae, am evenimente începând cu 6 decembrie, un program nebun. Acum sunt în concediu în Germania, cu familia, pentru două săptămâni.

Stau împreună cu fetele mele aici, apoi mă întorc în București. Ele s-au mutat în Germania, de 6 luni deja, fetele au grădiniță aici. Așa am decis cu soția că este cel mai bine pentru viitorul lor', a declarat Ștefan Stan pentru Click!.

stefan-stan-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cântărețul a specificat că nu s-a despărțit de soția lui, chiar dacă uneori nu se văd săptămâni întregi. Ștefan Stan merge în Germania o dată la două luni.

„Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni.

Am mult de lucru în țară, am scos și piesa nouă care e frumoasă și merge bine, Șah în dragoste'. Pentru mine, cel puțin până la sfârșitul anului, este acum o perioadă extrem de aglomerată și plină din punctul de vedere al carierei și concertistic, avem treabă multă.

Crăciunul și Revelionul le fac în București, la cântări. Iar dacă nu urmează un alt proiect important după Revelion, atunci o să vin la fete în Germania', a mai spus Ștefan Stan, pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete