Ștefan Ciuhulescu, primele declarații! Pe cine susține să ajungă în finala Survivor România?

Ștefan Ciuhulescu a părăsit competiția Survivor România, după ce Zanni a ieșit favoritul publicului și l-a propus spre eliminare. Imediat ce a ajuns în România, fostul portar de la FCSB a făcut primele declarații.

Întâlnirea cu familia din aeroport a fost plină de momente emoționante. Cu toate că dorul de aceștia l-a copleșit, experiența din Dominicană este de neprețuit. De asemenea, el le-a transmis colegilor săi mult succes mai departe pentru că mult a fost, puțin a mai rămas.

„O experiență de viață importantă, a fost foarte greu. E imposibil să trăiesti fără familie, fără telefon, fără prieteni și fără mâncare. Când am ajuns în aeroport la Istanbul, am mâncat doi burgeri.

Vreau să stau cât mai mult cu familia și prietenii. Două luni jumate au fost foarte grele. Le urez succes colegilor mei din competiție, pentru că pentru ei e greu. Le urez succes lui Elena, lui Zanni, să tragă de ei pentru că e păcat dacă au ajuns până aici să nu își susțină visul.

Fără niciun fel de ranchiună și spun asta pentru că nu vreau să se interpreteze greșit: Elena este o fată care mi-a fost dragă de la început, sensibilă și tocmai din cauza sensibilității ei poate am ajuns și eu să o judec în unele momente, dar o voi susține așa cum am spus în Consiliu', au fost primele declarații oferite de Ștefan Ciuculescu, la aeroport, potrivit Wowbiz.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete