Soția lui Florin Condurățeanu, îngenunchiată de durere. „Sunt îngrozită!”

Moartea lui Florin Condurățeanu a șocat pe toată lumea. Soția regretatului ziarist este îngenuncheată de durere și nu își poate reveni din șoc după decesul acestuia.

Într-un interviu pentru Antena Stars, soția lui Florin Condurățeanu nu-și imaginează cum își va reveni din șocul trăit, dar mai ales, cum va păși în casă fără să-i mai audă glasul partenerului ei de viață.

Femeia îndurerată a povestit cum, de fiecare dată când ajungea acasă, nici nu deschidea bine ușa și nea Țuțu, așa cum era alintat de apropiați cunoscutul om de presă, o întreba dacă este bine, dacă mai poate. Ea nu își poate imagina cum va păși în casă de acum înainte fără să-i mai audă vocea soțului ei și fără să-i mai simtă prezența.

„Suferința noastră este imensă, nu se poate descrie în cuvinte. Nu știu cum o să pășesc de mâine seară în casă, fără să-i aud vocea, fără să-mi deschidă, să mă întrebe: 'Ce faci? Cum te simți? Mai poți?', a mai adăugat acesta, îngenuncheată de durere. „Ziua de ieri a fost îngrozitoare și ceea ce urmează va fi mult, mult mai greu. Sunt îngrozită!

Am pierdut un om atât de valoros, atât de bun, atât de generos. Eu veneam acasă mai târziu, seara, pentru că aveam mai multe de făcut și tot timpul îi auzeam vocea când deschideam ușa și-mi spunea: 'Ce faci? Mai poți?' și eu îi spuneam că pot. Întreba și de Eva, nepoțica noastră de 13 ani pe care o iubea foarte mult. A fost un om excepțional, politicos, blând, generos, un om cum rar se întâlnește', a spus cu ochii în lacrimi soția lui Florin Condurățeanu.

Paparazzii Spynews.ro au fotografiat–o pe soția lui Florin Condurățeanu la căpătâiul acestuia plângând!

Trupul neînsuflețit al jurnalistului a fost depus la Casa Presei Libere. Înmormântarea va avea loc joi, la Cimitirul Bellu.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete