Soția lui Alexandru Arșinel, internată în spital. Care e starea ei: „Sperăm să fie spre bine”

Marilena, soția regretatului Alexandru Arșinel, e acum internată în spital. Exclusiv pentru Fanatik, Cristian Arșinel, fiul actorului și al Marinelei, a fost extrem de discret cu privire la starea de sănătate a mamei sale.

„Este adevărat (că este internată, n. red.). Este o rămășiță dintr-o pneumonie. Sperăm să fie spre bine', ne-a spus Cristian Arșinel.

Din păcate, soția lui Alexandru Arșinel a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un incident care i-a marcat viața. Marilena a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut, lovindu-se la cap.

Soția lui Alexandru Arșinel, internată în spitalSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Povestea de iubire dintre Alexandru Arșinel și Marilena

Alexandru Arșinel, care a murit pe 29 septembrie 2022, s-a căsătorit cu Marilena în vara lui 1968, dar pe verighetele celor doi este trecută data când s-au cunoscut, 1966.

Actorul și-a cunoscut soţia în 1966, la ştrandul Tineretului, iar doi ani mai târziu au mers la Starea Civilă ca să se căsătorească. Nu mai puteau sta departe unul de celălalt.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!', a povestit acum mulți ani Alexandru Arșinel.

„Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!', a mai dezvăluit Alexandru Arșinel.

Bogdan şi Cristian Arşinel sunt cei doi băieți ai cuplului, însă nici unul dintre ei nu l-a urmat în carieră pe tatăl lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete