Sore, impresionată de gestul fetiței sale

Talentată, inteligentă, frumoasă, Sore are toate atuurile unui star. Iar rolul de mamă vine să completeze aceste calități. De curând, cu ocazia sosirii lui Moș Nicolae în familia lui Sore, fiica acesteia a făcut un gest care a emoționat-o peste măsură.

Sore și fiica ei, Erin, de cinci ani, au o relație specială. Cele două au mai fost invitate, de-a lungul timpului, în emisiuni TV în care s-a putut vedea cât de bine se înțeleg acestea.

Cu ocazia vizitei lui Moș Nicolae, fetița lui Sore a făcut un gest care a lăsat-o cu lacrimi în ochi pe mama ei. Într-o urare pentru sărbătoriții zilei, Sore a povestit și despre ce-a găsit dimineață în ghetele ei.

„Voiam să mă laud cu ce copil minunat am, pentru că azi-dimineață la mine în ghetuțe locuiau o păpușică, un clopoțel cu Moș Crăciun și un desen cu moș. Iar pe desen scria Mulțumesc pentru m-ați ajutat să fac bradul. Și zic, dar de unde ți-a venit ideea. Și zice, știu că Moș Nicolae vine doar la copii și n-am vrut să te simți tristă dimineața când te vei trezi'.

Sore, despre canalul de YouTube al fetiței

Erin este o fetiță dezinvoltă și vorbăreață care, la cinci ani, și-a lansat chiar și propriul ei canal de Youtube, „Lumea lui Erin'.

Invitate acum ceva timp în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro Tv, cele două au vorbit despre dorința fetiței de a apărea în mediul online.

„Voi face filmulețe despre spațiu, lumi subacvatice', a declarat micuța prezentatoare, iar Sore a completat: „Eu mi-am dorit să învețe ceva educativ și am venit cu ideea. Haide să-i înveți și pe ceilalți în timp ce înveți și tu ceva educativ, iar ea a venit cu o condiție. Să port costum specific în fiecare episod.'

SoreSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Feli, imagini dulci alături de fetița ei

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete