Sore a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl fiicei sale: „Din momentul acela…”

Sore a decis să vorbească despre despărțirea de Mircea Julea, tatăl fiicei sale, la mai bine de un an de când au luat decizia. Motivul pentru care vedeta s-a despărțit de avocat.

Într-un episod recent al podcastului lui Jorge, Sore a făcut dezvăluiri sincere despre separarea de Mircea Julean, bărbatul cu care are o fetiță. Încă din luna iunie a anului trecut, artista a anunțat că nu mai formează un cuplu cu partenerul său, iar acum a decis să vorbească deschis despre această despărțire.

Sore a mărturisit că nu a suferit în urma despărțirii, deoarece consideră că povestea lor de dragoste deja se consumase și separarea era inevitabilă. Cu toate acestea, artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului iubit, afirmând că este un tată exemplar.

Artista a subliniat că relația lor s-a transformat într-o frumoasă prietenie și că ambii părinți sunt implicați activ în creșterea și îngrijirea fetiței lor. Sore a apreciat dedicarea și implicarea lui Mircea în viața copilului lor, exprimându-și recunoștința pentru modul în care acesta se implică ca tată.

„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus. A fost în termeni foarte ok. Practic, despărțirea, ruperea, relația fusese consumată și încheiată deja (n.red.: la momentul separării). N-am mai avut ce să sufăr. Dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse, se spălase. A fost o separare foarte ok pentru că am reușit să comunicăm foarte bine amândoi în momentul acela. Din momentul acela încoace suntem amândoi foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar', a declarat Sore, în podcastul „Vorba lu Jorge', potrivit unica.ro.

Deschiderea și sinceritatea cu care Sore a vorbit despre separarea lor demonstrează maturitatea și respectul pe care îl au unul față de celălalt ca părinți. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi se străduiesc să ofere un mediu stabil și iubitor pentru creșterea și dezvoltarea copilului lor.

Sore (3)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Sore a adăugat că, pentru Erin, Mircea este un erou. „Și are dreptate. El pentru ea este ireproșabil', a mai adăugat cântăreața. „Noi astăzi suntem prieteni mai buni decât înainte. Ne înțelegem mai bine decât ne înțelegeam înainte. Așa cum privesc eu, lucrurile sunt mai bine decât erau', a completat Sore.

https://www.youtube.com/watch?v=LIwL_Ooi5c4&t=1725s

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete