Sonia Argint și-a aniversat fiul cel mare, care a împlinit… 18 ani!

Cunoscuta prezentatoare Sonia Argint a sărbătorit ziua de naștere a fiului ei cel mare. Acesta a împlinit 18 ani și o depășește în înălțime pe mama lui.

Sonia Argint este una dintre prezențele constante de la postul public de televiziune, dar și din social media. Vedeta este un promotor al unui stil de viață sănătos, în care îmbină mișcarea cu o alimentație echilibrată și cu o stare de spirit pe măsură.

Dacă despre viața profesională a Soniei Argint se știu multe lucruri, viața personală a fost prezentată mereu într-un mod discret. În ceea ce-i privește pe cei doi băieți, aceasta afișează rar poze cu ei. Însă momentul în care fiul cel mare a împlinit 18 ani nu a putut fi trecut cu vederea pe rețelele de socializare.

Poza cu cei doi publicată de paginile Soniei Argint este emoționantă. Băiatul este cu un cap mai înalt decât tânăra lui mamă, pe chipul căreia se citesc bucuria și mândria.

Sonia Argint: „Primul meu pui a împlinit 18 ani'

Poza a fost însoțită de un mesaj la fel de înduioșător: „Nici nu știu cum să-l descriu de azi înainte, copil sau adult? Ciudat sentiment, pe cuvânt… Cert e că primul meu pui a împlinit azi 18 ani și chiar este bărbat în casă! Îi doresc din suflet să aibă o viață luminoasă! Marc, te iubesc!!!'

Vedeta, care a schimbat la finalul anului trecut prefixul, împlinind 40 de ani, s-a căsătorit la 19 ani, iar la 22 de ani a devenit mamă pentru prima oară. Într-un interviu acordat acum câțiva ani revistei Tango, aceasta a povestit:

„Sarcina a fost foarte ușoară la douăzeci și doi de ani. În principiu, pentru o femeie sănătoasă, care face sport, nu cred că are cum să fie altfel, plus că știam de la mama mea că și ea a avut sarcini foarte ușoare și nu mi-am făcut mari griji.'

Sonia Argint dungiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Foto: Facebook, Instagram

Citește și: Elena Gheorghe, dezvăluiri despre cei 16 ani de căsnicie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete