Smiley și Gina Pistol au obosit din cauza pregătirilor pentru nuntă! Unde au plecat în vacanță, fără fiica lor

Smiley și Gina Pistol au obosit din cauza pregătirilor pentru nuntă! Astfel, cei doi și-au rezervat câteva zile pentru ei, în străinătate.

Cei doi îndrăgostiți s-au îmbarcat într-un avion în urmă cu câteva zile. Au ajuns la Londra, acolo unde Smiley are de înregistrat muzică într-un studio, dar are timp și pentru a vizita capitala Marii Britanii alături de Gina Pistol.

Pe Josephine, fiica lor, nu au luat-o cu ei. Vacanța lor se întâmplă cu puțin timp înainte de nuntă. Evenimentul va avea loc pe 27 mai. „Am obosit de la atâtea pregătiri de nuntă. Așa că am luat-o pe viitoarea mea nevastă și am plecat un pic la Londra, să mai schimbăm atmosfera.

Am împachetat light, am și înfășurat bagajele și ne-am luat zborul. Londra ne-a întâmpinat cu căldură, la propriu, soare și voie bună', a transmis artistul pe o rețea de socializare.

Cannes – Opening Red CarpetSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Cum a fost cerută Gina Pistol în căsătorie

Gina Pistol a mărturisit pe Youtube că inițial nu a înțeles ce se întâmplă și nici nu a auzit ce i-a spus Smiley. Cererea a avut loc în chiar în casa lor, în decembrie 2021. „Era într-o seară normală de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre, spălam cada și eram plină de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat.

Am ieșit din baie cu mâinile pline de spume și mă uitam la ei, iar Josephine avea o cutiuță în mână și Andrei a început să spună ceva, dar n-am auzit începutul că mă întrebam de unde a luat cutia, rodea la ea. Nu mi-am dat seama că e o cutie care ascunde un inel. L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față', a povestit Gina Pistol pe YouTube.

Nunta Ginei Pistol cu Smiley

Nunta va avea loc la sfârșitul lunii acesteia și va fi la un restaurant lângă pădure. Gina Pistol și-a ales două rochii de mireasă, iar Smiley nu a văzut niciuna dintre ele.

„Luna viitoare (n.r. – în mai) va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, detalii, a spus Smiley la sfârșitul lunii aprilie. „Eu am crezut că dacă am rochia și pantofii totul e gata, a explicat în aprilie Gina Pistol.

„Vor fi aproximativ 200-300 de invitați. Va fi într-un loc cum ne place nouă, a spus și artistul pe Youtube.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

ată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete