Smiley, mesaj de susținere pentru Simona Halep. Jucătoarea de tenis a fost depistată pozitiv la testul antidoping

Smiley a transmis un mesaj de susținere pentru Simona Halep, după ce jucătoare de tenis a fost depistată pozitiv la testul antidoping. Artistul crede că sportiva este o persoană corectă.

Simona Halep a fost suspendată din tenis, după ce a fost testată pozitiv la testul antidoping. Smiley a fost uimit, ca și alte persoane publice, de situația neplăcută cu care se confruntă jucătoare de tenis. Pe una dintre rețelele de socializare, partenerul Ginei Pistol a transmis un mesaj în care o susține pe Simona Halep.

„Eu o știu pe Simona și așa cum o știu eu e un om corect. Îmi pare rau pentru tot ce trăiește acum și cred că adevărul va răzbate și că trebuie să fim alături de ea pentru toată bucuria pe care ne-a oferit-o', a scris Andrei Maria, alias Smiley, pe Instagram.

simona-halep-si-smiley-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Simona Halep, mesajul după ce a fost depistată pozitiv la testul antidoping

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce este cel mai mare șoc al vieții mele', a anunțat Simona Halep. Sportiva neagă în totalitate acuzațiile și spune că va lupta pentru a-și salva renumele.

„De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală', a completat ea. „Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani', completează sportiva.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a confirmat că Simona Halep a fost suspendată provizoriu în temeiul articolului 7.12.1 din Programul antidoping de tenis din 2022 (TADP). ITIA a trimis jucătorului o notificare preinculpare cu privire la o încălcare a regulilor antidoping la 7 octombrie 2022, potrivit publicației de specialitate TennisTonic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete