Smiley glumește pe seama iubitei sale însărcinate, Gina Pistol

Smiley glumește pe seama iubitei sale însărcinate, Gina Pistol

În viața artistului Smiley și a iubitei sale, Gina Pistol, lucrurile par a fi intrat pe un făgaș extrem de frumos și plin de magie. Numărătoarea inversă a început, iar ei sunt nerăbdători să își strângă în brațe fetița care se va naște în curând luna aceasta.

Dacă până acum, prezentatoarea „Chefi la cuțite’ și Smiley erau extrem de discreți în ceea ce privește viața personală, de când s-a aflat că vor fi părinți, cei doi postează zilnic pe rețelele de socializare tot felul de poze și… glumițe pe seama gravidității Ginei.

De curând, Smiley le-a împărtășit fanilor de pe Tik Tok un video în care o necăjește pe iubita lui pe seama kilogramelor în plus pe care le-a luat în timpul sarcinii. El își imagina că este așteptat acasă de o blondă sexy, îmbrăcată sumar, aranjată, însă realitatea este că îl așteaptă Gina, graviduță, îmbrăcată în haine de casă, machiată natural și discret.

Gina Pistol se află pe ultima sută de metri și își va strânge în brațe micuța minune. Deși la început nu s-a știut despre sarcină, după ce au făcut marele anunț, Gina și-a ținut la curent fanii cu evoluția sarcinii și cu metodele de a se menține în formă. Aceasta nu a luat foarte multe kilograme în plus și mereu a arătat impecabil pentru a le arăta doamnelor că sarcina nu este un motiv de a se neglija, nu este o boală, ci este cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei.

În ultima vreme, frumoasa prezentatoare TV a acuzat dureri la nivelul picioarelor, însă nu au reprezentat o problemă pentru ea, deoarece este conștientă de transformările cu care se confruntă o femeie însărcinată.

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nici o problemă, acum dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea.

Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc', le-a mărturisit fanilor Gina Pistol.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete