“Am slăbit 64 de kilograme fără să renunț la alimentele mele preferate”

“Nu am fost niciodată un copil supraponderal, dar brusc, la vârsta de 15 ani, am început să mănânc în exces și corpul meu a început să se schimbe rapid.

Acum îmi dau seama  că mâncarea a devenit cârja mea (am fost agresată sexual  la o vârstă fragedă și terapeutul m-a ajutat în cele din urmă să conectez cele două lucruri) – dar atunci nu înțelegeam de ce sau cum aș mânca o pizza întreagă  în timpul unei ședințe. Până când am ajuns în ultimul an de liceu, – câștigasem 45 de kilograme în plus.

Cel mai mult am cântărit (după ce l-am născut pe fiul meu) 137 de kilograme – atunci am început să iau serios în considerare operația de micșorare a stomacului

Am încercat atâtea metode proprii prin care să pierd calorii, să mănânc alimente bune – dar nimic nu a fost de durată Așa că am renunțat de îndată.
În acel moment, știam că vreau o operație de micșorare al stomacului, dar pentru ca asigurarea mea să fie aprobată, a trebuit să fac dovada unui program de pierdere în greutate. Deci, am încercat WW (a Weight Watchers).
Spre surprinderea mea, am pierdut în greutate – atunci am știut că programul mi-a schimbat viața.

Înainte de Weight Watchers nu am avut limite când era vorba mâncare. Mănâncam fast-food aproape în fiecare zi: comandam cel mai mare burger, cea mai mare porție de cartofi prăjiți și o băutură carbogazoasă. Nu prea m-am gândit la ceea ce mănânc zilnic, dar WW mi-a schimbat stilul alimentar. Sistemul bazat pe puncte m-a făcut să mă gândesc la ceea ce mănânc  și a determinat o schimbare completă a stilului de viață.

De fapt, pentru a-mi asuma răspunderea, mi-am făcut contul de Instagram, @ficiciafitnesshealth, pentru a ține propriul jurnal de pierdere în greutate. Am vrut să dau aceeași motivație și altor persoane.

Acum nu mă mai simt vinovată că mănânc ceva ce credeam că este “rău” pentru mine. Am învățat că dacă mănânc un cupcake, nu înseamnă că mă voi îmgrășa – mă pot bucura pentru un minut de ceva dulce și apoi să mă întorc pe drumul cel bun.

De asemenea, găsesc modalități de a face versiuni mai sănătoase ale meselor, ceea ce înseamnă că nu mă plictisesc de dieta mea și mă simt întotdeauna mulțumită.

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro