Simona Halep divorțează! Ce s-a întâmplat între ea și Toni Iuruc?

O veste cu adevărat șocantă vine din lumea tenisului românesc. Simona Halep a ajuns la capătul căsniciei după nici un an de la cununia civilă.

Simona Halep a devenit pe 15 septembrie 2021 doamna Iuruc. În ziua cununiei au fost alături de ei peste 300 de invitați, iar petrecerea a avut loc într-un loc luxos din Constanța. Toată lumea prezentă s-a delectat cu mâncăruri alese și muzică asigurată de cei mai în apreciați artiști români: Dan Bitman și Loredana Groza. Anul acesta era așteptată și cununia religioasă, însă se pare că cei doi au ales să pună punct relației lor.

Potrivit ProSport, Simona Halep și Toni Iuruc vor semna în cursul zilei de joi, 8 septembrie, actele de desfacere a căsătoriei la notariat. Atât sportiva, cât și omul de afaceri nu vor avea parte de un partaj, deoarece încă de la începutul căsniciei și-au pus sub „adăpost' averile.

Potrivit sursei de mai sus, se pare că separarea lor este cauzată de numeroasele deplasări ale campioanei, iar distanța dintre ei și-a pus amprenta pe căsnicia lor. Ultima deplasare a lor împreună a fost în Grecia, unde părinții Simonei au încercat o reconciliere a căsniciei fiicei lor cu Toni Iuruc, însă se pare că decizia a fost alta.

Cununia religioasă era programată anul acesta pe 13 noiembrie și urma să aibă loc la Cazinoul din Sinaia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete