Simona Gherghe, perioadă dificilă: „De două nopți nu dorm”

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Aceasta are o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare și împărtășește cu aceștia momente din viața sa. Recent, vedeta le-a povestit ce fenomen al naturii îi dă stări de anxietate și de oboseală.

Simona Gherghe a postat la Instastory seara trecută o imagine cu Luna în toată splendoarea ei. Din nefericire, fenomenul de Lună Plină se pare că a afectat-o pe prezentatoare și aceasta le-a povestit fanilor săi ce stări de disconfort a avut în ultimele zile.

„Fotografia nu are nicio legătură cu realitatea, pentru că în realitate este splendindă, este superbă luna. Iubesc fenomenul acesta de lună plină, însă asupra mea are un efect devastator. Practic, eu de două nopți nu dorm, a avut dreptate fiica mea. Sunt extrem de obosită, și cu toate acestea nu pot să pic în somnul acela adânc. Foarte târziu am adormit și azi-noapte', a spus Simona Gherghe la Instastory.

simona-ghergheSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Frumoasa gazdă a emisiunii „Mireasa' se poate declara o femeie împlinită pe plan profesional, dar și cel personal. Aceasta se bucură de o familie superbă, iar de când a devenit mamă, viața ei s-a schimbat complet. Vedeta a reușit de-a lungul anilor să-și construiască o carieră fabuloasă în televiziune, însă nu dintotdeauna a fost așa. Caracterul său de om luptător și muncitor îl are încă din adolescență. Încă de la 14 ani, aceasta și-a câștigat singură banii de buzunar, mergând la cules de piersici și la desfrunzit via la ferma din sat.

,,Îi ajutam pe bunicii mei. Mai mult decât atât, țin minte că, într-o vară, copiii mer­geau la ferma din sat și lucrau acolo. Câștigau bani pentru familiile lor. Mi-am dorit foarte mult să fac același lucru. Le-am spus bunicilor mei.

Mamaia nu a fost de acord, s-a lăsat cu plânsete! Așa că, am sunat la Iași, la părinții mei și le-am spus că vreau să muncesc. Ai mei m-au lăsat și am mers la cules de piersici și la desfrunzit via. Așa mi-am câștigat primii mei bani, la 14 ani.Au fost banii mei, nu s-a atins nimeni de banii munciți de mine’ a declarat Simona Gherghe, scrie Substanțial.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete