Simona Gherghe, moment emoționant de ziua fiicei sale: „Mă blochez eu și-mi înghit nodul din gât”

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Aceasta se poate declara o femeie împlinită pe plan profesional, dar și cel personal. Frumoasa gazdă a emisiunii „Mireasa' se bucură de o familie superbă, iar de când a devenit mamă, viața ei s-a schimbat complet.

Simona Gherghe nu-și poate stăpâni emoțiile atunci când vine vorba despre fiica ei, Ana Giorgia. Micuța a împlinit recent 5 ani, iar mama sa i-a dedicat pe rețelele de socializare o mică scrisoare în care își exprimă toate emoțiile care o cuprind atunci când vine vorba despre ea, dar mai ales când micuța recită o poezie.

„Anei, la 5 ani. Mă uit la ea cum doarme. Știu că e nerăbdătoare să fie petrecerea ei, vorbește de evenimentul asta de vreo două săptămâni. E înalta și suplă că un fir de păpădie. Păpădie… pentru că eu o văd, încă, fragilă. Că atunci când s-a născut și era atât de mică, încât toată lumea se miră. Acum, e în grupa mare, la grădi și repetăm de zor poezia care îmi smulge lacrimi de fiecare dată.

Din brațele mamei mele, micuța și sperioasă,

Am ajuns la Miss în brațe și ceream mereu acasă…

Dar iată-mă, acum sunt mare!

Și la versul asta mă blochez eu și-mi înghit nodul din gât, pentru că îmi dau seama că Ana mea, Nuchi a mea s-a făcut MARE! La mulți ani, iubirea noastră! Ești o minune!'  a scris Simona Gherghe în mediul online la scurt timp după aniversarea micuței, scrie Substantial.

Prezentatoarea de la Antena 1 este încântată să-și vadă micuții, Ana și Vlad (3 ani), jucându-se împreună și stabilind o legătură de care ea nu a avut parte, deoarece a fost singură la părinți.

„Nu prea știam să împart jucării, pentru că nu am avut cu cine. O vreme, mi-am dorit și eu un frate sau o soră, apoi mi-a trecut. Probabil mă prinsesem eu că e bine și să vină toate spre tine… Mă uit la Ana și Vlad, îi văd cât sunt de legați, cum întreabă mereu unul de altul… chiar primul lucru, dimineața.

Îi văd cum se joacă, cum se și bat, cum interacționează, cum sunt unul pentru altul, unul lângă altul. Mi-am dorit enorm să am un copil. Nu aș fi îndrăznit niciodată să visez la doi. Și totuși sunt #mamadedoi. Iar pentru ei, e magic că se au unul pe altul. O iubire pe viață! Iubirea de frate și soră… O iubire pe care eu n-o s-o trăiesc niciodată, sunt doar martoră, zi de zi', a declarat prezentatoarea TV la un moment dat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete