Și-a dorit ca până la 40 de ani să fie o femeie măritată. Ce s-a întâmplat imediat după ce a împlinit această vârstă

Laura MesiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

După ce a împlinit vârsta de 40 de ani, o femeie din Italia a decis că este momentul să facă marele pas, indiferent de situație, iar ce a făcut ulterior a uimit pe toată lumea.

Laura Mesi s-a măritat cu ea însăși

Dacă în mod normal ne așteptăm ca la o nuntă să felicităm mirele și mireasa, nu același lucru s-a întâmplat la ceremonia organizată de Laura Mesi. Cum dorința ei a fost ca până la 40 de ani să fie o femeie măritată, italianca nu a ținut cont de faptul că încă nu a întâlnit bărbatul cu care să îți împartă viața și s-a măritat cu ea însăși.

Laura Mesi s-a ocupat cu atenție de toate detaliile, a cumpărat cele mai frumoase aranjamente florale, o rochie de mireasă superbă și a aranjat ca petrecerea să iasă exact cum a visat. Întrebată despre motivul care a făcut-o să ia această decizie, Laura Mesi a povestit că ideea i-a venit în urmă cu doi ani, atunci când tocmai a ieșit dintr-o relație ce a durat 12 ani.

“Le-am spus prietenilor și familiei că dacă nu îmi întâlnesc sufletul pereche până la 40 de ani mă voi mărita cu mine însămi. Dacă într-o zi voi găsi un om cu care să îmi planific viitorul voi fi fericită, dar fericirea mea nu va depinde de el”, a spus Laura Mesi, potrivit bbc.com.

Gestul făcut de italiancă a fost apreciat de unele persoane, dar și foarte criticat de altele. Unii oameni au pus întreaga ceremonie pe seama narcisismului, considerând că întreg evenimentul a fost inutil.

Deschide galeria pentru a vedea mai multe fotografii de la petrecere.

Foto: facebook

Citește și:

A mers la spital pentru o liposucție, dar a fost pe cale să își piardă viața. Cum a fost posibil?

O femeie în vârstă de 111 ani a dezvăluit secretul longevității. Ce bea în fiecare seară?

Inima ei bate în afara pieptului. De ce boală rară suferă această fetiță?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate