Shurubel, din nou la „Vorbește lumea”. Declarații post-Covid-19: „Săptămâni sălbatice”

Săptămâna trecută, Adela Popescu a revenit în platoul emisiunii „Vorbește lumea', iar pe 27 septembrie, colegul ei Shurubel a reînceput și el munca. Acesta a stat în izolare timp de 14 zile după ce testul Covid-19 a fost pozitiv.

Anunțul a fost făcut chiar de Bogdan Ciudoiu, păstrând o notă amuzantă chiar dacă vestea nu era deloc îmbucurătoare.

„Mă bucur că Adela se simte mai bine și că am mai rămas și oameni negativi pe aici. Și colegul nostru este la fel ca Adela. Sper să fii bine, Andrei', a zis Bogdan în urmă cu două săptămâni.

Shurubel a depășit momentele dificile create de infectarea cu Covid-19 și a revenit alături de colegii săi pentru a crea împreună momente frumoase și amuzante pentru telespectatori. El a purtat un echipament sportiv și a vrut să arate tuturor că este într-o formă de zile mari și că a trecut acest virus care ne-a răsturnat tuturor viețile.

„Au fost două săptămâni de izolare. Am spălat lenjeria de pat de patru ori, am spălat vase la două zile. Au fost două săptămâni sălbatice', a povestit Shurubel.

Imediat după izolare, Adela Popescu și Shurubel au refăcut testele și datorită rezultatului favorabil s-au întors pe micile ecrane după 14 zile de izolare.

Deși Adela Popescu și-a luat toate măsurile de precauție, Radu Vâlcan și micuțul de doar două luni au contractat și ei virusul. Cei doi au postat pe rețelele de socializare un video în care le-au arătat fanilor cum se simt.

„Așa arată doi oameni care au luat acest virus. Ne simțim foarte bine. Ah, și eu sunt și vaccinat. Poate ăsta este motivul pentru care am făcut o formă ușoară, coincidență sau nu, dar ne bucurăm de vremea asta frumoasă', a declarat Radu Vâlcan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete