Sharon Stone, dezvăluiri cutremurătoare. Motivul pentru care a pierdut nouă copii: „Nu este un lucru mărunt”

Sharon Stone a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare greu de imaginat pentru orice om. De-a lungul timpului, aceasta a suferit nouă avorturi spontane.

La începutul acestei săptămâni, actrița în vârstă de 64 de ani a comentat o postare de pe Instagram a publicației PEOPLE care conținea un interviu exclusiv cu Peta Murgatroyd, care a vorbit recent despre pierderea unei sarcini în timp ce soțul ei, Maks Chmerkovskiy, se afla în Ucraina.

„Noi, ca femei, nu avem un forum pentru a discuta despre profunzimea acestei pierderi. Eu am pierdut nouă copii prin avort spontan. Nu este un lucru mărunt, nici fizic, nici emoțional, dar suntem făcuți să credem că este ceva ce trebuie să suportăm singuri și în secret, cu un fel de sentiment de eșec. Nu primim compasiunea, empatia și vindecarea de care avem atâta nevoie. Sănătatea și bunăstarea feminină lăsată în grija ideologiei masculine a devenit în cel mai bun caz nepăsătoare, ignorantă de fapt, și apăsătoare”, a dezvăluit Sharon Stone, care este mama a trei fii prin adopție: Quinn Kelly, Laird Vonne și Roan Joseph.

În conversația sa exclusivă cu PEOPLE, Murgatroyd, în vârstă de 35 de ani, a vorbit pentru prima dată despre recenta pierdere a sarcinii. Ea și-a amintit cum stătea întinsă pe un pat de spital la câteva ore după ce fiul ei Shai, în vârstă de 5 ani, a văzut cum a fost urcată în ambulanță. Ea a cerut ajutor după ce s-a trezit pe podeaua dormitorului băiețelului ei, complet incapabilă să se miște după ce a fost testată pozitiv la coronavirus cu câteva zile înainte.

„Nu mai aveam nicio putere. Nu puteam să deschid o mașină de spălat vase. Nu puteam să deschid frigiderul pentru a-l hrăni pe Shai, pentru a-i aduce niște pâine prăjită. A fost atât de rău încât respirația mea a început să fie afectată. A fost cu adevărat dramatic”, a declarat dansatoarea profesionistă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete