Shakira îl roagă pe Tom Cruise să o lase în pace. Actorul s-a îndrăgostit de ea: „L-a implorat să nu mai flirteze cu ea”

Shakira se plânge că nu mai poate scăpa de Tom Cruise și îl roagă să o lase în pace. Actorul s-a îndrăgostit iremediabil de cântăreață, care momentan nu își dorește o nouă relație.

Shakira îl roagă pe Tom Cruise să o lase în pace și susține că actorul este disperat să se întâlnească cu ea. Au existat speculații despre o posibilă idilă între actorul Tom Cruise și cântăreață, după ce au fost văzuți împreună la un eveniment de Formula 1 la începutul acestei luni, potrivit mirror.co.uk.

Les célébrités assistent au Grand Prix de Formule 1 de MiamiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

S-a speculat că Tom Cruise era „extrem de interesat să o urmărească” pe Shakira și că era „disperat” să se întâlnească cu ea, deși artista nu ar fi deloc impresionată de el. Revista Heat susține că Shakira l-a „implorat să nu mai flirteze cu ea“, citând o sursă, care a făcut alte comentarii despre interacțiunea dintre cei doi în această lună.

„A plecat convins că au avut o conexiune reală pe care trebuiau să o dezvolte”, a spus sursa. Se presupune că Tom a vorbit cu prietenii despre asta, dar se pare că Shakira nu are aceeași părere.

Potrivit sursei, situația ar fi fost prea mult pentru Shakira, care de atunci ar fi trebuit să se confrunte cu întrebări legate de faptul că se întâlnea cu Tom. Sursa a adăugat: „Ea nu vrea să îl facă de râs sau să îl supere, dar nu există nicio atracție sau romantism din partea ei – era doar prietenoasă. Este flatată, dar nu este interesată”.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete