Serpi

Homepage  / S

Serpii sunt deseori prezenti pe taramul viselor si toata lumea are o teorie despre aparitia acestora. Unii cred ca reprezinta temeri ascunse si amenintari, mai ales daca sarpele te musca.

Poate fi intruchiparea cuiva din anturajul tau care este aspru si nemilos, si care nu este de incredere. In cultura asiatica, abilitatea sarpelui de a-si schimba pielea este un simbol al intelepciunii.

Din aceasta perspectiva, a visa serpi reprezinta innoire si rezolvarea problemelor. Lucruri bune ti se vor intampla. Pe de alta parte, in religia iudaico-crestina sarpele aduce ghinion, semnificand tentatie si neimplinirea idealurilor.

Aceasta interpretare fiind rezultatul scrierilor biblice in care sarpele Satana i-a ademenit pe Adam si pe Eva in Gradina Edenului. Un asemenea vis ar putea avea legatura cu cineva din viata ta cu care tu incerci sa concurezi.

Freud include serpii in lunga sa lista de simboluri falice, reprezentand frica de contact sexual. Jung interpreteaza visele cu serpi ca fiind conflictul dintre atitudinile constiente si instincte. Gillian Holloway a descoperit ca cei care sunt pe moarte sau cei carora le moare cineva drag viseaza serpi in apropierea acestui moment.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din S