Serena Williams așteaptă al doilea copil. Iată cum a ales să facă marele anunț

Serena Williams a ales Met Gala pentru a-și prezenta în premieră burtica. Vedeta a împărtășit o serie de fotografii super cool cu soțul ei, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, pentru a anunța că sunt încântați că așteaptă al doilea copil.

Serena Williams a postat o serie de imagini pe Instagram, prima dintre ele înfățișându-i pe ea și pe soțul ei, Alexis, îmbrăcați elegant și pregătiți pentru Met Gala. Cuplul a fost fotografiat ținându-se de mână și radiind de fericire, în timp ce amândoi și-au asortat ținutele, arătând elegant în alb și negru.

Celelalte fotografii o arătau pe o Serena plină de strălucire, zâmbind, pozând cu mândrie și strângându-și în brațe burtica bebelușului.

„Am fost atât de încântată când Anna Wintour ne-a invitat pe noi trei la Met Gala”, a scris Serena Williams pe Instagram, scrie Bright Side.

Postarea a adunat rapid mii de like-uri și comentarii entuziaste, felicitând minunatul cuplu pentru minunata veste. Serena și Alexis, care s-au căsătorit în noiembrie 2017, sunt părinții unei fetițe de 5 ani, Olympia.

serena-williamsSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anul trecut, campioana a publicat un material în Vogue în care s-a destăinuit despre dorința de a începe o ”evoluție” departe de tenis și și-a dezvăluit dorința de a-și mări familia prin nașterea unui alt copil cu Alexis.

Femeia de 41 de ani a recunoscut, de asemenea, că înainte ”nu s-a gândit niciodată să aibă copii”. Ea a precizat: ”Au fost momente în care m-am întrebat dacă ar trebui să aduc vreodată copii pe această lume, cu toate problemele ei”.
De asemenea, ea a adăugat: ”Nu am fost niciodată atât de încrezătoare sau confortabilă în preajma bebelușilor sau a copiilor și m-am gândit că, dacă aș avea vreodată un copil, aș avea oameni care să aibă grijă de el 24 de ore din 24, 7 zile din 7”.

Dar după nașterea Olympiei, Williams a devenit o mamă activă. Ea a explicat, de asemenea, că, în decurs de 5 ani, fiica ei a fost departe de ea doar o singură perioadă de 24 de ore. Ea a împărtășit: ”Adevărul este că nimic nu reprezintă un sacrificiu pentru mine când vine vorba de Olympia”.

Și chiar dacă îi place să fie mamă, experiența campioanei la tenis de a aduce pe lume copilul a fost foarte dificilă. De fapt, ea a fost nevoită să facă de urgență o cezariană, iar după naștere, rana i s-a redeschis, iar medicii au descoperit în corpul ei cheaguri de sânge periculoase.

Vorbind despre complicațiile de la naștere, Serena și-a amintit: ”Toată viața mea, mi-am împins fizic corpul la limită”. Ea a continuat: ”Și acesta este singurul moment în care nu am putut controla nimic. Nu am putut să-mi împing corpul. Corpul meu a împins la maxim. A fost atât de greu”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete