Șerban Huidu, reacție acidă la adresa lui Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil: „Nu a muncit o oră pentru banii pe care i-a risipit”
Șerban Huidu a avut o reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu, după ce omul de afaceri a ajuns la sapă de lemn și locuiește acum într-un azil. Prezentatorul nu este de acord cu postura de victimă a fostului milionar.
Într-un articol recent publicat pe blogul său, cunoscutul prezentator de televiziune, Șerban Huidu, și-a exprimat opinia fermă cu privire la situația omului de afaceri Irinel Columbeanu, subliniind că prezentarea acestuia ca o victimă distorsionează problemele reale cu care se confruntă societatea românească și creează o imagine depărtată de aspectele cu adevărat importante.
„Prezentarea obsesivă a lui Irinel Columbeanu drept victimă-un scuipat pe obrazul adevăratelor drame sociale din România', afirmă Șerban Huidu pe site-ul său.
Șerban Huidu a îndrăznit să facă o analiză critică asupra parcursului lui Irinel Columbeanu și a modului în care acesta și-a gestionat resursele financiare. Prezentatorul a subliniat că, în opinia sa, fostul om de afaceri trebuie să-și asume responsabilitatea pentru situația în care a ajuns. Huidu a făcut referire la faptul că Columbeanu a trăit mult timp pe seama altora și nu a depus eforturi semnificative pentru a câștiga banii pe care i-a cheltuit. Acest aspect, potrivit lui Huidu, ar trebui să fie pus în lumină, în loc să se prezinte o imagine de victimă.
„Dar oare de ce toată presa îl arată pe nefericit? De unde expunerea asta media? Dramolina lui Virinel e percepută de masa mare de oameni drept o dulce răzbunare. Ai văzut, Gicule, ce și-a furat-o șmecherul ăla? Nema femei, nema conac, fără malini, e vai viața lui. Această răzbunare colectivă e exploată de fiecare ziar, fiecare televiziune, site sau blog ,ce îi prezintă urâta-i decădere. De asta face audiența. De asta se uită milioane de oameni la știrile sordide despre nenorocit.
Am văzut că unii vor să îl ajute cu donații, ca să stea amărâtul într-un azil de lux la Snagov. Auzi bre nea Columbene? Nu vrei să încerci unul din Voluntari?(…) Iar voi cei care îi plângeți de milă, ar trebui sa trimiteți banii celor 59.000 de copii instituționalizați ai României. Suntem în continuare țara cu cei mai mulți copii asistați social din UE', a mai transmis Huidu, pe site-ul său.
VEZI FOTOPOZA (1 / 11)Prezentatorul a mai adăugat că, atunci când resursele financiare ale lui Columbeanu s-au epuizat, acesta a recurs la împrumuturi bancare pentru a-și menține stilul de viață, fapt care a dus la o serie de probleme financiare. Huidu consideră că este important să se sublinieze că responsabilitatea pentru această situație îi revine în mare măsură lui Columbeanu, iar acesta ar trebui să învețe din lecția financiară amară prin care trece.
„Realitatea poate fi ascunsă o perioadă dar nu la nesfârșit. Aviz celor ce cred ca tot ce zboara se mănâncă. Banii nu cresc în pom, munca e în general cea responsabilă pentru ei și, evident, norocul. Prezentarea lumii de azi, unde o mana de smecherasi defileaza cu traiul ala bun, când in realitate ei sunt rupți in c*r, e o regula. Din păcate.
Nu a muncit o ora pentru banii pe care i-a risipit atât de repede și nechibzuit. Tacsu a făcut rost de ei. Cum? Dumnezeu știe. Dar Columbeanuu junior nu a facut decât să cheltuiască. Și ce face o beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile, când sacul ajunge la fund? Cum ce? Se împrumută. ȘI băncile îi dau. Că doar e Columbeanu ala șic de la televizor. Ce uita să vă spună bancile când vă dau împrumut e ca ele vă dau cu o mână și vă iau cu 10. Virinel așa s-a ars.
Și uite așa a ajuns la sapă de lemn și la statutul de Cenușăreasa. Cand cașcavalul s-a terminat „prietenii' au plecat, femeile și-au luat zborul si „sărmanul' a ramas in salopeta Yamamoto cu ochii in soare, plângând după gloria pierdută. Glorie la care nu a avut nici o contribuție. Pot spune cu mâna pe inimă că cine sădește vânt culege furtună și ce își face omul cu mâna lui lucru manual se cheamă.'
A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje
Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.
De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.
Interviuri
Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.
Psiho
- Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
- Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
- Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.
Sănătate
- Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept „discopatie” sau „spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
- Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
- Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.
Gastronomie
Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.
Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/