Șerban Huidu, mesaj pentru Mihai Găinușă la aproape 10 ani de când nu mai vorbesc: „Îmi lipsește de când a plecat”

Duminică, Șerban Huidu, realizator de radio și televiziune, a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai' emisiune de interviuri portret, difuzată la 22:00, la Kanal D.

Șerban Huidu este primul cârcotaș' al României și continuă să își mențină titulatura, la mai bine de două decenii de când, sub umbrela pamfletului, disecă gafele făcute de vedetele autohtone. Până în anul 2014, Mihai Găinușă i-a fost coleg de platou, până când acesta din urmă a părăsit emisiunea de satiră.

Acum aproximativ 10 ani, cei doi au rupt și relația profesională, dar și legătura de prietenie pe care o aveau de o lungă perioadă de timp. Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu au mai prezentat împreună „Cronica Cârcotașilor' și nici nu au mai vorbit după.

La „40 de întrebări cu Denise Rifai', Șerban Huidu a recunoscut că îi duce lipsa lui Mihai Găinușă. „Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla', a spus acesta la Kanal D.

Fostul prezentator care a devenit producător la „Cronica Cărcotașilor' a și dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai vorbește cu fostul lui coleg. După ce Șerban Huidu a făcut accidentul de mașină la Brașov, Mihai Găinușă a preluat atribuțiile lui. Huidu era frustrat când vedea că Mihai Găinușă nu se descurca la fel de bine ca el, iar într-un final, lucrurile între ei s-au stricat și relația lor de prietenie de ani de zile s-a terminat, notează fanatik.ro.

„Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid, din păcate, viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește', a explicat Șerban Huidu, la Kanal D.

Ce a spus la TV Mihai Găinușă despre Șerban Huidu

Mihai Găinușă a fost invitatul lui Cătălin Măruță și a acceptat provocarea sosurilor iuți, astfel că fostul prezentator de televiziune a făcut câteva declarații uimitoare despre Șerban Huidu.

Pentru că nu a vrut să guste din sosurile pregătite de Măruță, Găinușă a acceptat să răspundă la întrebări. Astfel că a fost nevoit să spună câteva cuvinte care să-l descrie pe fostul său coleg.

„Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului’, a spus Mihai Găinușă în emisiunea de la Pro TV, potrivit Fanatik.

Mihai Găinușă s-a retras după 14 ani de emisie. În urma unui conflict pe care l-a avut cu Șerban Huidu, în 2014, jumătatea cronicii a încheiat colaborarea, dar și prietenia cu acesta.

„Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil’, a spus Mihai Găinușă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete