Șerban Copoț, mesaj furtunos pe Facebook: „Ajung uşor-uşor să fiu privit ca un ciudat”. De ce e revoltat prezentatorul

Șerban Copoț e căsătorit cu Roxana și împreună au trei copii. Într-o postare pe rețelele de socializare, prezentatorul a vorbit despre familiile cu mai mulți copii și cum sunt privite acestea în lumea modernă de astăzi.

Prezentatorul a deschis discuția într-un mesaj pe Facebook. „Hai să vă mai plictisesc cu un text de-al meu pe revoltă. Aud din ce in ce mai des pe lângă mine: ❗️”Copii? De ce ai făcut, măh, copii? Hai, zi, nu-i aşa că e greu? Şi tu când te mai distrezi? Ce?!? Nu mai faci ce vrei? What? Da’ eu vreau să văd lumea, frate! Să fiu liber!', a scris el.

Și a continuat: „Ok, omule! Dar daca eşti aşa fericit cu alegerile tale de ce mă priveşti pieziş? Noi ăştia cu copii mai mulți, şi, culmea, toți la aceeaşi adresă, suntem puşi sub o lupă aparte, de old-school, de – ăia cu puradei – Ajung uşor-uşor să fiu privit ca un ciudat. Poate sunt, dar când mă uit la viața părinților mei parcă nu mai sunt eu ciudatul. De unde atâta dispreț pentru normal, banal sau linişte? Este normal să evoluezi, să vrei mai mult de la tine, dar asta presupune in primul rand să evoluezi spiritual, intelectual, să îmbrățişezi lucrurile pe care adolescența ți le desena in culori bizare. Pentru că asta înseamnă maturizare in mintea mea. Poate înseamnă şi alte lucruri, în mod evident, dar nu cred că înseamna promiscuitate, superioritate, operații estetice după filtrele Instagram sau satisfacție din umilirea cuiva. Tac de prea mult timp, şi în tot acest timp copiii îmi cresc intr-un oraş bolnav.

Într-o societate bolnavă dupa acest mult-slăvit EU! SELFIE! Totul este despre noi şi viețile noastre superbe. BANI MULȚI, CU ORICE PREȚ! SUCCES peste noapte! CRIPTO-ŞMECHERII! Dat din buric, şi trăit în opulență pe rate. Nu ne mai judecați şi nu vă mai flenduriți succesul colosal în fața noastră pentru că pentru noi nu înseamnă ABSOLUT nimic. Te-ai gândit că poate mie îmi place viața simplă, cu puradei, cu greşelile şi prostiile mele? Nu vreau să trăiesc postările nimănui şi nu vreau sa impresionez pe nimeni cu nimic. Aa!! Ştii de ce postez poze cu familia pe Insta şi Fb? Pt că nu am bani de dat pe Cloud şi ăştia mi le țin gratis aici', a mai notat el pe Facebook.

Șerban Copoț și soția au trei copii împreunăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mulți dintre fanii lui Șerban Copoț au reacționat la mesajul lui. „Unde mai pui că mai ai și animale, pe lângă cei trei ” puradei” care-a de o drăgălășenie aparte! Fiecare face ce alegeri vrea pentru sine! Voi aveți trei minuni, bucurați-vă mereu de ei! Sănătate tuturor și să vină sărbătorile cu tot ce vă doriți! (…)

Ce frumos ai spus .♥️ Și noi avem 4 inimioare lângă noi și este tare frumos. Și greu și frumos.🥰 Dar lumea de acum este superficială …. Sănătoși să fim cu toții!! (…)

iața simplă cu “puradei” e frumoasă și împlinită! 🤗 Sunteți frumoși', i-au transmis fanii lui Șerban Copoț, care e mândru de familia lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete