Scrisoarea sfâșietoare a unei adolescente din Afganistan către Angelina Jolie

Ceea ce se întâmplă zilele acestea în Afganistan nu va rămâne fără urmări în istorie… Tinerii din Kabul cer ajutor pe unde apucă: Angelina Jolie a arătat lumii o scrisoare sfâșietoare pe care i-a trimis-o o adolescentă în mijlocul crizei din Afganistan.

Un lucru se conturează tot mai clar: drepturile femeilor vor dispărea în curând din această țară.

Angelina Jolie a publicat de curând pe contul ei de socializare o scrisoare sfâșietoare a unei adolescente afgane, actrița cerând fanilor săi să sprijine cetățenii din Afganistan.

În vârstă de 46 de ani, fostă ambasador pro-bono la ONU în perioada 2001-2012, iar în prezent trimis special în zonele sensibile ale globului, Angelina Jolie a lucrat neobosit pentru a sprijini femeile și copiii din țările devastate de război.

Angelina Jolie este mamă a șase copii iar scrisoarea pe care a primit-o de la o tânără afgana a impresionat-o până la lacrimi. Din cuvintele fetei reiese că tinerele din Afganistam sunt îngrozite de ceea ce li se poate întâmpla acum, de când talibanii au preluat controlul asupra țării.

„Aceasta este o scrisoare pe care am primit-o de la o adolescentă din Afganistan. În prezent, oamenii din Afganistan își pierd capacitatea de a comunica pe rețelele sociale și de a se exprima liber. Voi fi eu vocea celor din întreaga lume care luptă pentru drepturile lor fundamentale”, a spus Angelina.

Este înfiorător să vezi afganii părăsindu-și din nou țara din frică și incertitudine', a adăugat ea, adăugând apoi că „s-au cheltuit atât de mulți  bani, s-a irosit timp, s-a vărsat sânge și s-au pierdut vieți nevinovate doar pentru a ajunge în acest punct unde suntem acum? Acesta este un eșec aproape imposibil de înțeles.”

Alături de scrisoarea publicată în întregime, Angelina a postat și o fotografie făcută de jurnalistul de investigație Lynzy Billing, cu un grup de femei din orașul Herat în așteptarea deschiderii unei clinici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)


Angelina le-a cerut fanilor ei din întreaga lume să „nu întoarcă spatele', precizând că ea „va continua să caute modalități de a ajuta' și „sper să mă ajutați.'.

Foto: Hepta, Instagram

Citeste și:

Angelina Jolie, surprinsă de ziua ei de cei șase copii

În plin proces de custodie, Angelina Jolie și fiica ei, Vivienne, au fost surprinse la cumpărături

De ce este Angelina Jolie mereu fotografiată la cumpărături cu copiii ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete