Scandal monstru între CRBL și Oase după Asia Express, sezonul 2

Scandal monstru între CRBL și Oase după Asia Express, sezonul 2

CRBL și Oase, din prieteni, dușmani. 15 ani de prietenie șterși de un premiu de 30.000 de euro câștigat la Asia Express. Cam așa s-au așezat lucrurile între câștigătorii sezonului 2 al emisiunii difuzate de Antena 1.

Deși nu au existat declarații clare din niciuna dintre părți, conflictul a fost frumos „desenat' de CRBL, în cea mai nouă piesă pe care se pregătește să o lanseze. „Nu pot să dau niciun fel de detalii, doar muzica vorbește și atât. Nu fac nicio declarație, sub nicio formă pe acest subiect', le-a declarat artistul colegilor de la unica.ro.

CRBL ne invităm să ascultăm muzica, hai să o facem: E foame de bani, bani Și se crede, cine mi-s În lupta contra cronometru Pentru o condiție Ești doar o panaramă Ce se visează miss Că e foame de bani Și se crede, cine mi-s.. Te-am desenat frumos Te-am animat cu cap O țara-ntreagă a văzut Te-ai făcut remarcat Din praf de cartier De mână te-am luat Și la nevoie, ai văzut În spate te-am cărat'. Așa sună versurile piesei Cine mi-s'.

Se pare că această situație neplăcută a fost declanșată de o serie de neînțelegeri de ordin financiar. Conform surselor noastre, CRBL și Oase au fost ofertați să prezinte împreună sezonul 3 al emisiunii Asia Express, ofertă pe care de comun acord au decis să o refuze. Aparent doar, pentru că în timp ce CRBL era preocupat cu proiectele personale, prietenul lui a acceptat pe furiș jobul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete