Monica Bellucci, sărut pătimaș pe scena Festivalului de Film de la Cannes 2017

Monica Bellucci si Alex Lutz, sărut pătimaș pe scena Festivalului de Film de la Cannes 2017SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Festivalul de Film de la Cannes și-a deschis porțile aseară, momentul fiind marcat de un sărut pătimaș ai căror protagoniști au fost Monica Bellucci și Alex Lutz.

Festivalul de Film de la Cannes 2017 a ajuns la ediția cu numărul 70, acesta fiind considerat unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lume. Monica Bellucci a urcat aseară pe scenă pentru a deschide oficial festivalul, tot ea fiind cea care va oficia și ceremonia de închidere a acestuia.  Prezența actriței nu a trecut deloc neobservată, ținuta pe care a ales să o poarte scoțându-i trăsăturile în evidență.

Monica Bellucci, sărut pătimaș cu Alex Lutz, pe scena Festivalului de Film de la Cannes 2017

Ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes 2017 a fost presărată și cu picanterii. Monica Bellucci a fost cea care a oferit un show total celor prezenți. Alex Lutz, un comic francez, și Monica Bellucci au atras toate privirile în momentul în care s-au sărutat pătimaș pe scena Festivalului de Film de la Cannes 2017. Actrița a arătat cât de pasională poate fi, gesturile ei făcând deliciul publicului. Cei doi au dansat pe melodia 'Un año de amor', iar Monica Bellucci nu a avut inhibiții atunci când a venit vorba de câteva atingeri interzise.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu sărutul pătimaș de pe scena Festivalului de Film de la Cannes 2017.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Eleganță și rafinament. Rochia Monicăi Bellucci de la deschiderea Cannes 2017 a atras toate privirile

Festivalul de Film de la Cannes 2017. Care sunt filmele nominalizate pentru trofeul Palme dOr

Monica Bellucci, apariție spectaculoasă înainte de începerea Festivalului de Film de la Cannes 2017

Apariţie uluitoare la Festivalul de Film de la Cannes 2017. Rochia Bellei Hadid a atras privirile tuturor celor prezenţi

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete